KERESÉS

Grace klasszikus kanapé

A különlegesen magas háttámla elegánssá, trónszerűvé varázsolja a Grace kanapét. Ha ki szeretnénk próbálni, hogy milyen is igazi uralkodónak érezni magunkat, elég, ha leülünk erre a kanapéra.

A Grace klasszikus kanapé láttán rögtön úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kastély kiállítótermébe csöppentünk volna.

A különlegesen magas háttámla elegánssá, trónszerűvé varázsolja a Grace kanapét. Ha ki szeretnénk próbálni, hogy milyen is igazi uralkodónak érezni magunkat, elég, ha leülünk erre a kanapéra. A barokk vagy éppen rokokó stílusra emlékeztető gyönyörű szövet az, ami igazán királyokhoz vagy királynőkhöz illővé teszi ezt az ülőalkalmatosságot.

Ha szeretnénk, egy egész ülőgarnitúrát is meg tudunk vásárolni, hiszen a Grace kanapé elemei között találunk fotelt, különböző méretű kétszemélyes kanapét és háromszemélyeset is. Persze hely hiányában egy-egy elemet is vehetünk, és azért, hogy ne árválkodjon kanapénk vagy nagyobb pompa eléréséhez hozzáillő puffot is választhatunk.

Grace klasszikus kanapé bár klasszikus kanapé, ágyazható változatban is elérhető. Ha ezt a kanapét választjuk, igazi királyi pompában alhatunk otthon, olyanban, amelyet csak drága szállodákban tudnánk megtapasztalni.

A Grace kanapéhoz választhatunk négyféle méretű párnát, mellyel nem csak a kényelem, de az elegancia is fokozható. A karfákat rájuk illeszthető bojtos takaróval díszíthetjük, melyekkel elérhetjük azt az igazán királyokhoz és királynőkhöz illő kinézetet, melynek képviseletére megalkották a Grace kanapét.

Ha mindenképp ezt a kanapét szeretnénk nappalinkba, oda kell figyelni arra, hogy a többi bútordarabunk is hasonló stílust képviseljen. Bármennyire is fenséges a Grace klasszikus kanapé, önmagában nem képes az egész nappali stílusának átalakítására.

Ha felkeltette érdeklődését a Grace kanapé, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! Ha további inspirációkra is kíváncsi, látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Atena

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint LINK

Szín:

több színben

Típus:

Klasszikus ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top