KERESÉS

Gloria kanapé

A Gloria kanapé egy csúcskategóriás eredeti olasz ülőalkalmatosság, amelyet az Egoitaliano készített. Gyönyörű kivitelezése miatt tökéletesen stílusos és praktikus is egyben.

A Gloria kanapé az indusztriális és a kortárs stílus ötvözésével készülhetett el, amely modern és lineáris formáival képes könnyedén illeszkedni az adott helyiség stílusához.

A Gloria kanapé egy csúcskategóriás olasz bőr és szövet kárpitos ülőalkalmatosság, amelyet az Egoitaliano készített. Gyönyörű kivitelezése miatt tökéletesen stílusos és praktikus is egyben. A termék nagyon jól párnázott, így a tökéletes komfortérzetet biztosítja. Továbbá a bútordarab manuálisan állítható fejtámlával rendelhető, hogy mindenkinek egy relaxációs élményben legyen része.

A kanapét két- vagy háromszemélyes változatban rendelhetjük. A bútordarab alapszerkezete keményfából készül, amelyet rétegelt lemezekkel és forgácslemezekkel kombináltak, hogy élettartama és stabilitása megfelelő módon biztosítva legyen. A lábazata fémből készül és krómozott festéssel elérhető. A kanapé esetében extra választási lehetőségünk van, ugyanis szabadon kiválaszthatjuk, hogy a párnázott részek milyen sűrűséggel érkezzenek otthonunkba. Hagyományos, kemény vagy extra kemény szintek közül válogathatunk. Ráadásul az alapesetben bőrkárpittal elérhető ülőalkalmatosság további anyagokkal is rendelhető, mint például a folttaszító impregnált szövet, az ecobőr, vagy a kombinált anyag. Ezek az anyagok, az alkotói szabadság jegyében, több mint 350 színváltozatban választhatóak.

A Gloria kanapé, ahogy a képgalériában látható, további hat típusú ülőalkalmatosság formájában is elérhető, ráadásul számos méret és konfiguráció áll a rendelkezésünkre. Ily módon a kanapét tökéletesen igazítani tudjuk otthonunk stílusához.

Forduljon kérdéseivel munkatársainkhoz az elérhetőségek egyikén! Látogasson el Facebook oldalunkra is!

Lehúzható huzat: választható opció
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

A termék gyártójának oldala 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego/Gloria és Gloria Slim

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Szín:

több színben

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint, letölthető

A méreteket és a választható elemek listáját Gloria Slim változatbanide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

 

A méreteket és a választható elemek listáját Gloria változatbanide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top