KERESÉS

Princess design kanapé

A Princess design kanapé egy ultramodern kanapé, mely a kortárs dizájn szellemében született. Bár nevének hallatán talán nem így képzeltünk volna el egy „hercegnőt”, de ennek ellenére azt kijelenthetjük, hogy a Princess design kanapé a modern kanapék hercegnője.

A Princess design kanapé egy ultramodern kanapé, mely a kortárs dizájn szellemében született.

Bár nevének hallatán talán nem így képzeltünk volna el egy „hercegnőt”, de ennek ellenére azt kijelenthetjük, hogy a Princess design kanapé a modern kanapék hercegnője. A megdöbbentő kinézet nem okozhat meglepetést, ha ismerjük a termék gyártóját, az Egoitaliano olasz céget. Az Egoitaliano színes és innovatív kanapékat és fotelokat gyárt, melyek ultramodern kinézetet öltenek. A dizájnos külső azonban nem mehet a kényelem rovására, így relax mechanizmust is tettek bele ebbe a termékbe. A dizájn mellett így mozgatható kar- és háttámlájának köszönhetően is nagyon különleges a Princess kanapé. A derékrész jól párnázott, így ez is hozzájárul a komfortos pihenéshez.

Mivel egy modern kanapéról van szó, a moduláris jelleg sem hiányozhat. Ennek köszönhetően L alakban, illetve sarokkanapé változatban is megvásárolhatjuk ezt a nem mindennapi kanapét. A kialakítás nem engedi meg, hogy a kanapé ágyazható legyen, de ha kényelmesen el akarunk heveredni rajta, arra a sarokrész tökéletes. Vagy esetleg puffokat is a kanapéhoz illeszthetünk.

A Princess kanapét nem csak ülőrésze, de 14 centiméter magas V alakú lábai is hihetetlenül izgalmassá teszik. Ezekkel kicsit talán hintaágyra vagy netán függőágyra hasonlít a kanapé, melynek már a gondolata is pihenteti az embert.

Ha úgy érzi, Önnek is szüksége van erre a kortárs dizájnú kanapéra, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha pedig további lakberendezési ötletekre is kíváncsi, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Lehúzható huzat: választható opció
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

Gyártói oldal PRINCESS

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego/ Princess

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

csatolt link, elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top