KERESÉS

Újdonság

Tiffany relax kanapé

A Tiffany relax kanapé egy olyan klasszikus kanapétípus, melyet egyéni stílusa és igénye szerint alakíthat. Választhatja rögzített vagy relax verzióban, bárhogy döntsön is, a termék biztosan kiemeli otthona, nappalija stílusát.

Az olasz tulajdonban lévő Monte Grappa Mobili 7 éve forgalmaz Magyarországon kizárólag Olaszországban tervezett és gyártott bútorokat. Közvetítve a stílust és a kimagasló minőséget.

Nem csak azért, mert az olasz design méltán vált népszerűvé az egész világon, hanem mert ezekben a bútorokban az esztétika és a funkcionalitás hosszan tartó kiváló minőséggel is ötvöződik. A Tiffany relax kanapé egy olyan klasszikus kanapétípus, melyet egyéni stílusa és igénye szerint alakíthat. Választhatja rögzített vagy relax verzióban, bárhogy döntsön is, a termék biztosan kiemeli otthona, nappalija stílusát. A relax opció egy megemelhető lábtartó részt takar, mely mindössze egy mozdulattal alakítja hagyományos verzióból maximálisan kényelmes és pihentető bútorrá a Tiffany relax kanapét.

A kanapé borítását illetően választhat folttaszító impregnált szövetet, ecobőrt, bőrt, illetve ezek kombinációját is, mindegyik anyag többféle színben kapható, így biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő kombinációt.

A Tiffany relax kanapé ideális választás akár cégek számára is visszafogott, mégis modern stílusa miatt. Mindenképpen biztosíthatja a kényelmet a közösségi terekben várakozás vagy akár megbeszélések alatt is. Párnázott háttámlájának köszönhetően talán még a várakozással töltött percek is gyorsabban repülnek majd.

Tapasztalja meg Ön is bemutatótermünkben a minőségi olasz bútorok adta kényelmet, emelje új szintre a pihenés és a kényelem fogalmát! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Instagram oldalunkra!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego/ Tiffany

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern relax ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top