KERESÉS

Night and Day kollekció ágyazható kanapéi

A Samoa Night and Day kollekció ágyazható kanapéit, nagyobb méretű fotelágyait és fekvőfelületté alakítható ottománjait és puffjait azok figyelmébe ajánljuk, akik a családi és baráti összejöveteleket akár több naposra is szervezik. Az átalakítható sarokkompozíciónak köszönhetően mindenki számára kényelmes alvást biztosíthatunk.

A Samoa Night and Day kollekció Kimy, Kendo, Kubic, Vanity, Vicky ágyazható kanapéi elemenkénti ágyneműtartós változatban, fekvőfelületté alakítható ottománnal is rendelhetőek.

A Night and Day kollekció neve is arról árulkodik, hogy használjuk kedvenc kanapénkat éjjel és nappal is! Mind az öt ülőalkalmatosság fix és ágyazható, akár sarokelemmel bővíthető formátumban érhető el. A nagyobb méretű fotelek tárolóként vagy fotelágyként is funkcionálhatnak. Ezesetben egy 70×195 cm-es matrac biztosítja a pihenést. A két- és háromszemélyes kanapék, valamint az ottomán is készülhet ágyneműtartóval. További funkcióként egy mozdulattal ággyá alakíthatjuk a sarokelemet, amit így 30 cm-rel hosszabbíthatunk meg. Az ágygépnek köszönhetően az ágyazás folyamata nagyon egyszerű. Négyféle méretű 14 cm vastag rugós matraccal rendelhető. Opcionálisan több kiegészítő is kérhető a termékhez, henger alakú fejtámla, újságtartó, karfákra helyezhető párna, s kétféle puff, az egyik fix, a másik ággyá nyitható. S még egy érdekesség, hogy a Kubic kanapé esetében egy „U” alakú profil is társítható a kanapé karfájával. Így olyan szilárd felületet nyerünk, amely polcként vagy asztalkaként is használható, s mind emellett az esztétikai hatása is figyelemre méltó. Elemenként, teljes egészében lehúzható és tisztítható kárpittal készülnek. Amennyiben bőr vagy ecobőr változatban kérjük, felár ellenében lehetőségünk van az elegáns „Lux” párnázott varrástechnikát is választani.

További információért kérjük keressék fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén!  A vizuális élmény érdekében kérjük tekintsék meg Facebook oldalunkat is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Kimy, Kendo, Kubic, Vanity, Vicky

Anyag:

szövet – bőr – ecobőr / 100 %-ban lehúzható

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

több színben

Típus:

Ágyazható ülőgarnitúra

Érdekelhetnek még…

Back to Top