KERESÉS

SWING kollekció: Tender, Bent, Slick kanapé

A Samoa Divani Relax Swing kollekciója fix és ágyazható kanapék gyűjteménye, magasított ergonomikus háttámlával készültek. Elektromos Relax, manuális Runner, Bed és Storage rendszerrel kérhetőek.

A Relax Swing kollekció főszereplői a Tender, a Bent és a Slick multifunkcionális fix és ágyazható, ergonomikus háttámlával ellátott kanapéi.

A multifunkció a Relax Swing kollekció mind három kanapéjára vonatkozik. A fix változaton felül, az ülésenkénti elektromos Relax System, vagy az úgynevezett Runner System és nem utolsó sorban a Bed és Storage System is opció lehet. Az elektromos Relax rendszer működtetésével a TV néző pozícióban csak a lábtartó emelkedik fel. A teljes nyugalmi fekvőhelyzetben az ülőrész is előre tolódik és a háttámla hátradől. Ebben az esetben a vezérléshez szükséges érintőpanel az ülés oldalán található. A Runner rendszer egy manuálisan kihajtható kényelmes lábtartó használatát teszi lehetővé. A Bed funkció az ágyazhatóságra utal, négy különböző méretű 105×180 cm, 125×180 cm, 145×180 cm, 155×180 cm, 12 cm magas matraccal rendelhetőek. A Storage változatban az ottomán és a puff tárolóként is funkcionálhat.

Karfa szélességek:

– Tender és Bent: 23 cm

– Slick: 20 cm

Standard felszereltségként, teljesen lehúzható, tisztítható szövettel, valamint részben lehúzható bőrrel és ecobőrrel, 4 cm magas lábakkal rendelhető. Opcionális lehetőségként fekete vagy bézs fából készült lábat is kínál a gyártó. Kiegészítőként félhold alakú puff és dekorpárna is kérhető a termékhez. Az ottománok és sarokelmek széles választéka áll rendelkezésre a sarokkompozíciók kialakításához.

Kérjük tekintsék meg fotógalériánkat is! A könnyebb, átgondolt választáshoz, kérjék munkatársaink segítségét elérhetőségeink egyikén!

Gyártói oldal

Relax Swing Slick kanapé tárolós

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Tender, Bent, Slick

Anyag:

szövet – textilbőr – bőr / textil 100% -ban lehúzható

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Érdekelhetnek még…

Back to Top