KERESÉS

SPACE kollekció: Express, Vision, Look és Spark kanapé

A Samoa Divani RELAX SPACE kanapéi fix változatukon kívül, háromféle funkcionális rendszerrel rendelhetőek. Elektromos Relax, manuális Runner és Bed System áll a rendelkezésünkre, az állítható fejtámlák mellett.

A Relax Space kollekció Express, Vision, Look és Spark kanapéit a relax funkció, a mozgatható fejtámlák és az ágyazhatóság jellemzi.

A gyártó háromféle rendszerrel készíti a Relax Space kollekció Express, Vision, Look és Spark kanapéit a fix változatukon kívül. Az első az elektromos Relax System, amelynek segítségével az ülőrész hosszabbítható meg. Ekkor a háttámla dőlésszöge változik, nagyobb szöget zár be, a fekvő pozíció felé mozdul, valamint az ülőrész függőleges eleme felemelkedik, mint egy lábtartó. Ez a rendszer ülésenként érvényesíthető, kérhető fotelhez, egy – kettő – háromszemélyes fix kanapéhoz, valamint kompozíciók esetén is. Az elektromos működést szolgáló érintős kezelőpanel az ülés oldalán helyezkedik el. Ugyanakkor a Runner System egy könnyen használható kézi rendszer, amely szintén kényelmes lábtartók használatát teszi lehetővé. Ezzel egyidejűleg, a meghosszabbított kanapé, mint egy ágy, teljesértékű fekvőfelületté változik. Végül az úgynevezett Bed System biztosítja az ágyazhatóságot, azaz az ülőgarnitúrák, különböző méretű kihajtható matracokkal rendelhetőek. A különálló fejtámlák mozgathatóak, összefüggő elemet alkotnak a háttámlával, kárpitozásuk tekintetében is.

Alapfelszereltségként 14 cm magas fém fekete nikkel színű lábbal készülnek, de opcionálisan szántalpakra emlékeztető mokkabarna lábazattal is rendelhetőek. Elemenként lehúzható és tisztítható szövetekből választhatnak, a részben lehúzhatóak között bőrből és ecobőrből válogathatnak. Extra kiegészítőként karfába beépített telefontöltő, USB és vezetéknélküli akkumulátortöltő is rendelhető az Express kanapéhoz. A Look esetén, tárolóval ellátott, felnyitható karfák is kérhetők. Dekorációképpen különböző méretű és formájú párnákkal fokozhatjuk az összhatást.

Karfa szélességük tekintetében eltérőek:

  • Express: 18 cm
  • Vision: 27 cm
  • Look: 26 cm
  • Spark: 17 cm

A választáshoz kérjük tekintsék meg fotógalériánkat. Kérdés, kérés esetén kérjük keressék fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! További ötleteket Facebook oldalunkon is találhatnak!

Gyártói oldal

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Espress, Vision, Look, Spark

Anyag:

szövet – textilbőr – bőr / textil 100% -ban lehúzható

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Érdekelhetnek még…

Back to Top