KERESÉS

SPACE kollekció: Speed, Time, Fly, Action kanapé

A Samoa Divani RELAX SPACE kollekció kanapéi fix változatukon kívül, háromféle funkcionális rendszerrel rendelhetőek. Elektromos Relax, manuális Runner és Bed System áll a rendelkezésünkre, az állítható fejtámlák mellett.

A Relax Space kollekció Speed, Time, Fly és Action kanapéit a relax funkció és a hozzátartozó különálló mozgatható fejtámlák kialakítása köti össze.

A gyártó háromféle rendszerrel készíti a Relax Space kollekció Speed, Time, Fly és Action kanapéit a fix változatukon kívül. Az első az elektromos Relax System, amelynek segítségével az ülőrész hosszabbítható meg. Ekkor a háttámla dőlésszöge változik, nagyobb szöget zár be, a fekvő pozíció felé mozdul, valamint az ülőrész függőleges eleme felemelkedik, mint egy lábtartó. Ez a rendszer ülésenként érvényesíthető, kérhető fotelhez, egy – kettő – háromszemélyes fix kanapéhoz, valamint kompozíciók esetén is. Az elektromos működést szolgáló érintős kezelőpanel az ülés oldalán helyezkedik el. Ugyanakkor a Runner System egy könnyen használható kézi rendszer, amely szintén kényelmes lábtartók használatát teszi lehetővé. Ezzel egyidejűleg, a meghosszabbított kanapé, mint egy ágy, teljesértékű fekvőfelületté változik. Végül az úgynevezett Bed System biztosítja az ágyazhatóságot, azaz az ülőgarnitúrák, különböző méretű kihajtható matracokkal rendelhetőek. A különálló fejtámlák mozgathatóak, nem alkoltnak összefüggő elemet a háttámlával, kárpitozásuk tekintetében sem.

Alapfelszereltségként 14 cm magas fém fekete nikkel színű lábbal készülnek, opcionálisan ugyanezek krómszínnel is kérhetőek, továbbá más formájú és színű lábvégek is elérhetőek. Elemenként lehúzható és tisztítható szövetekből választhatnak, valamint részben lehúzhatóak között válogathatnak bőr és ecobőr esetén. Extra kiegészítőként karfába beépített telefontöltő, USB és vezetéknélküli akkumulátortöltő is rendelhető (Speed, Fly). A további kényelmet és funcionalitást az ottomán, vagyis az a sarokelem képviseli, amely külön igény szerint egy kisebb négyzet alakú „tálcát” tartalmaz, amit LED lámpával és telefontöltővel egészíthetünk ki.

Karfa szélességük tekintetében eltérőek:

  • Speed: 18 cm
  • Time: 22 cm
  • Fly: 24 cm
  • Action: 26 cm

A választáshoz kérjük tekintsék meg fotógalériánkat. Kérdés, kérés esetén kérjük keressék fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! További ötleteket Facebook oldalunkon is találhatnak!

Gyártói oldal

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Speed, Time, Fly, Action

Anyag:

szövet – textilbőr – bőr / textil 100% -ban lehúzható

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Érdekelhetnek még…

Back to Top