KERESÉS

Újdonság

Babouche relax kanapé

A Babouche relax kanapé egy moduláris kanapé, amely alkalmazkodik a változó, felgyorsult világhoz, a dinamikus életmódhoz. A visszafogott, szolid külső egy különleges olasz kanapét rejt, elektromosan meghosszabbítható ülésének köszönhetően.

A világ folyton változik, újabb és újabb technológiák válnak az élet részévé, ezzel könnyítve meg a felgyorsult mindennapokat.

A rohanó világban talán még fontosabb szerepet tölt be a kikapcsolódás, felértékelődik a pihenés egy-egy hosszú nap végén, hogy másnap újult erővel folytathassuk mindennapi teendőinket és nézzünk szembe a kihívásokkal. A Babouche relax kanapé egy moduláris kanapé, amely alkalmazkodik a változó, felgyorsult világhoz, a dinamikus életmódhoz. A visszafogott, szolid külső egy különleges olasz kanapét rejt, elektromosan meghosszabbítható ülésének köszönhetően. Mindössze egy gombnyomással élvezheti a hosszított ülőfelületet, mely a relaxáció teljes élményét nyújtja otthona kényelmében. Legyen szó akár délutáni kikapcsolódásról, akár baráti vagy családi összejövetelről, ez a speciális Babouche relax kanapé biztosítja a pihentető élményt.

Otthonához illően választhat kicsi, közepes vagy nagy méretet ebből az egyedülálló Babouche relax kanapéból. A bútor kárpitozását kérheti folttaszító impregnált szövetből, ecobőrből, bőrből, illetve ezeket kombinálhatja is, különböző színekben, ízlésének és nappalija hangulatának megfelelően. Variálható színek (egy elem max. 3 szín) moduláris elemek.

Az olasz tulajdonban lévő Monte Grappa Mobili 7 éve forgalmaz Magyarországon kizárólag Olaszországban tervezett és gyártott bútorokat, közvetítve a stílust és a kimagasló minőséget. Itália asztalosmesterei több száz évvel ezelőtt alapozták meg azokat a bútorgyártási technológiákat, melyek mára Olaszországot a világ bútorgyártásának élvonalába emelték.

Tapasztalja meg Ön is az olasz bútorok használatának élményét, további információkért keresse kollégáinkat! Inspirációkért, lakberendezési ötletekért pedig látogasson el a Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego/ Babouche

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern relax ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top