KERESÉS

LIGHT bárszék

A MIDJ olasz bútorgyártó tervezői egészen új alapoktól indultak, amikor a LIGHT bárszéket tervezték. Egyesítették napjaink legnagyobb kényelmét nyújtó foteljának dizájnját a modern bárszékek tulajdonságaival és méreteivel.

Végtelen kényelem, formabontó tervezés, ettől lesz a LIGHT bárszék egy igazán jó választás!

A MIDJ olasz bútorgyártó tervezői egészen új alapoktól indultak, amikor a LIGHT bárszéket tervezték. Egyesítették napjaink legnagyobb kényelmét nyújtó foteljának dizájnját a modern bárszékek tulajdonságaival és méreteivel. A LIGHT bárszék egy kör alapú, úgynevezett tányértalpon áll, amely nagy stabilitást biztosít a szék számára. Ennek köszönhetően bármilyen felületen biztonságosan elhelyezhető. A kör alakú talpból nyúlik ki a bárszék egyetlen lába, amelyen egy ovális alakú lábtartó gondoskodik a láb pihentetéséről. A bárszék magassága a fotel rész alatt szolidan megbúvó kar segítségével állítható. A szék ülőfelülete, háttámlája és a magas oldalfalak, amelyek funkcionálhatnak akár kéztartónak is, szinte körbe ölelik a testet, maximális biztonságérzetet nyújtva ezzel.

Ezek a vastagon párnázott felületek egyszerre adnak biztonságos ülést és kényelmesek is, akár hosszú távon is. A bárszék maga, ezáltal az ülőfelület is 360 fokban forgatható. A LIGHT bárszék kárpitozása prémium minőségű puha, selymes tapintású szövet. Színe könnyen a hölgyek kedvencévé válhat, de ne gondoljuk, hogy csak egyféle szín áll a rendelkezésünkre. 18-féle szövet adhatja a kárpitozás alapját. Állítható magassága miatt megfelelő választás bárpulthoz, bárasztalokhoz. Kávézzon, reggelizzen vagy olvasson újságot kényelmesen a LIGHT bárszék ölelésében! Válassza a LIGHT bárszéket és élvezze a maximális kényelmet Ön is!

Ha felkeltette érdeklődését a bárszék, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye? Nézzen körül nálunk! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon is talál.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Lightbarszek

Anyag:

bársony, eco-bőr, króm

Típus:

bárszék

Back to Top