KERESÉS

Upper twist kanapé

Az Upper twist kanapé a modern ülőgarnitúrák közé tartozik. Megjelenése kortárs vonalvezetésű. E bútordarab esetében a kényelem és a kreativitás ötvözése ismét tökéletesen sikerült.

Az Upper twist kanapé a Samoa márka által tervezett Upper kollekció része, amely háromféle változatban rendelhető.

Az Upper twist kanapé a modern ülőgarnitúrák közé tartozik, ugyanis megjelenése roppant mód kortárs vonalvezetésű. A bútordarab esetében a kényelem és a kreativitás ötvözése tökéletesen sikerült. A párnázott részek nagyon puhák és ideális méretűek, továbbá a háttámlák és a kartámaszok mozgathatóak. A háttámla esetében egészen 60 fokos szögig dönthető, ráadásul a karfa rész pedig visszahajtható. Így nemcsak a komfortérzetet növelik, hanem a kanapé funkcióit is tetézik.

A kényelmi funkciók mellett fontos figyelmet szentelni a kanapé modern megjelenésére is. Az Upper twist kanapé alapszerkezete fából készül, lábai pedig krómozott acél lábak, ily módon biztosak lehetünk abban, hogy egy nagy stabilitással bíró ülőalkalmatosságról beszélünk. A korábban már említésre kerülő háromféle kivitelezésű változatot a képgalériában megtekinthetjük. Ennek fényében nem ér minket meglepetésként, ha a kanapé méretei, változatai és megjelenései is szabadon, opcionálisan választhatóak. Igény szerint választhatjuk a három- vagy akár a többszemélyes variációt is, amelyből egy sarokülőgarnitúra is kialakítható.

Ezen felül a kanapé kárpitozása pedig folttaszító impregnált szövet, ecobőr vagy bőr anyagok közül választhatóak, ráadásul a folttaszító szövet 100 %-ban lehúzható anyag, míg a bőrváltozatok pedig részben lehúzhatóak. Továbbá a kanapé színárnyalatait is mi magunk dönthetjük el, így a teljes alkotói szabadság nevében megalkothatjuk az otthonunk stílusához legideálisabb ülőalkalmatosságot.

Kérdés esetén keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Ha inspirálódna, akkor látogassa meg Facebook oldalunkat!

A termék gyártójának oldala

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarok változat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

S/Upper Twist

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top