KERESÉS

Living bright kanapé

A Living bright kanapé elnevezéséből is adódóan a fényűző és elegáns életérzést kölcsönöz egy cseppnyi modernséggel fűszerezve. A kanapé természetes fa alapszerkezetét a különleges és egyedi kialakítású, ívelt fém lábai egészítik ki, hogy a legmegfelelőbb stabilitást biztosítja a bútordarab számára.

A Living bright kanapé elnevezéséből is adódóan a fényűző és elegáns életérzést kölcsönzi számunkra egy cseppnyi modernséggel fűszerezve.

A Living bright kanapé modern és moduláris bútordarab, amely az olasz, Samoa márka értékeit képviseli. Ugyanis a bútordarabot a legújabb stílusirányzatoknak megfelelően tervezték, a gyártás során pedig nagy figyelmet fordítanak a technológiára és az innovatív megoldásokra is. A márkához hűen, a Living bright kanapé is minőségi anyagokból készül.

A kanapé természetes fa alapszerkezetét a különleges és egyedi kialakítású, ívelt fém lábai egészítik ki, hogy a legmegfelelőbb stabilitást biztosítsa a bútordarab számára. Továbbá rengetegféle kivitelezésben rendelhető ez a csodás termék, amely közül három- vagy többszemélyes, illetve sarokgarnitúra is kialakítható. Ráadásul jó dizájnú megjelenése mellé a kényelem is párosul. Párnái kellő vastagságúak és puhák, az ülőfelülettől egészen a karfákon át a fejtámaszokig. Ezen felül opcionálisan választható, hogy milyen kárpitozással is szeretnénk magunkénak tudni. A folttaszító impregnált szövet, az ecobőr és a bőr anyagok közül is választhatunk, a szövet 100 %-ban lehúzható, míg a bőrből készült kárpitozása pedig részben az. Mindemellett hatalmas a színárnyalatok választéka is, így könnyűszerrel otthonunk stílusához igazíthatjuk a Living bright kanapét.

Ha bármilyen kérdés merült volna fel, akkor keresse bátran munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! További termékekért, inspirációkért pedig látogasson el Facebook oldalunkra!

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarok változat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

S/ Living Bright

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top