KERESÉS

Alcove design kanapé

Az Alcove design kanapé kialakítása olyan, hogy csak kevés elemében találunk párhuzamot. A ferde vonalaknak és a szögletes háttámlának köszönhetően ez a kanapé árasztja magából az egyediséget és a kreativitást.

Az Alcove design kanapé remek választás azok számára, akik már unják a megszokott párhuzamos vonalakat és valami igazán különlegest szeretnének.

Az Alcove design kanapé kialakítása olyan, hogy csak kevés elemében találunk párhuzamot. A ferde vonalaknak és a szögletes háttámlának köszönhetően ez a kanapé árasztja magából az egyediséget és a kreativitást. Ráébreszt minket arra, hogy nem kell mindig mindent a megszokott módon csinálni. Akkor is nagyszerű dolgokat hozhatunk létre, ha néha a „dobozon kívül” gondolkodunk.

A kanapé kialakításának és lábainak köszönhetően úgy néz ki, mint egy nagy dívány. Ehhez az elegáns steppelt ülőrész is nagyban hozzájárul. Az ülőrészt steppelés nélkül és kérhetjük, hogy ha úgy a kanapé jobban illeszkedik a többi berendezéshez, illetve azok stílusához. De azért el kell ismerni, hogy a steppelés nagyobb eleganciát ad az Alcove kanapénak, megváltoztatja hangulatát és persze jól mutat így ezekkel a ferde vonalakkal körülvéve. A díványszerű kanapét más formában is kérhetjük, sőt sarokkanapét is kialakíthatunk az elemeiből, és még hozzáillő fotelt is vehetünk.

A kanapé háttámlájának dőlése változtatható, ezzel a nagy párnákhoz hasonlító támla még kényelmesebb lesz. A fokozható kényelem közben a kanapé továbbra is megtartja modern dizájnját. Az Alcove design kanapé bőr és szövet borítással is kérhető, természetesen több színben. Csak a választásunktól függ, hogy ez a kanapé mennyire erősen fejezi ki a kortárs dizájnt.

Ha érdeklődni szeretne e termék után, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha szívesen böngészne további lakberendezési inspirációink között, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal

Lehúzható kárpit: igen
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alberta / Alcove

Anyag:

bőr, szövet

Méret SZxHxM [mm]:

csatolt link, elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Design ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top