KERESÉS

Újdonság

Wally kitolható ülésű kanapé

A Wally kitolható ülésű kanapé mögött alapból egy érdekes tervezési ötlet rejlik: a párnák nélküli ülések. A kitolható ülések esetében csúszásmentes gumi szabályozza a csúszó erőt.

A Wally kitolható ülésű kanapé egyet jelent a sokoldalú megoldásokkal, amelyek kielégítik a pillanat inspirációját és hosszú távon tökéletes kényelmet nyújtanak. A kihúzható ülések rendkívül kényelmessé teszik a pihenést.

A Wally kitolható ülésű kanapé mögött alapból egy érdekes tervezési ötlet rejlik: a párnák nélküli ülések. A kitolható ülések esetében csúszásmentes gumi szabályozza a csúszó erőt. A felhasználó súlyától vagy preferenciáitól függően az ülés többé-kevésbé könnyedén mozog előre, attól függően, hogy milyen szorosan van szabályozva a kézikerék (lendkerék) csavarja. A Wally kanapé tipikus moduláris kanapé, sok anyag- és színváltozattal. A megjelenésének érdekességét lehet fokozni azzal is, ha a kédervarrást kérjük színes változatban.

A szerkezet különböző vastagságú tömör fenyőfából készült, a megerősítő részek pedig nyárfából és/vagy rétegelt lemezből. Az oldalak alacsony formaldehid-kibocsátású forgácslapból (E1 osztály) állnak, a hátlap többrétegű nyárból készült. Ehhez a termék egy különleges szabadalmaztatott mobil tolórendszer tartozik. A szabadalmaztatott mechanizmusnak köszönhetően lehetővé válik a különböző ülésmélységek elérése a maximális kényelem érdekében. A hátpárnák D16S sűrűségű, rugalmas, nem deformálódó poliuretánhabból készülnek, 300 g hőre ragasztott filccel borítva. A háttámla és a kartámasz megerősítő részei 35 FR sűrűségű, nem deformálódó habbal borítottak.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, a termékkel kapcsolatban, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! Ha további termékekről szeretne tájékozódni, akkor látogasson el Facebook oldalunkra!

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarokváltozat rendelhető: igen

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F / Wally

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

PDF: Elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top