KERESÉS

57 hosszabbítható téglalap alakú klasszikus fa asztal

Az 57 hosszabbítható téglalap alakú klasszikus fa asztal már alapjáraton sem egy kis méretű klasszikus, klasszicista stílusjegyekkel bíró asztal.

Az 57 hosszabbítható téglalap alakú klasszikus fa asztal hasonlít a 61-es és 59-es számú klasszikus asztalunkhoz.

De felülmúlja a fent említett két terméket. Egyrészt egy kicsit más az asztallap stílusának kialakítása másrészt méreteit tekintve sokkal nagyobb, az említett két asztalnál is. Igen, jól olvasta! A sokkal nagyobb megfogalmazással nem tévedtünk. Az 57 hosszabbítható téglalap alakú klasszikus fa asztal már alapjáraton sem egy kis méretű klasszikus, klasszicista stílusjegyekkel bíró asztal. Hiszen a 160 x 90 cm-es (nyitott állapotban 320 x 90 cm) kisebb változat mellet van egy nagyobb, ami 190 x 100 cm-es méretét 370 x 100 cm-re tudja növelni.

Ehhez az asztalhoz már valóban térre van szükség! Lehetőleg egy monumentális, szimmetrikus, antik otthonra, amely például magas, teremszerű szobákkal rendelkezik és méltóságot sugároz. Mikor érdemes ezt az asztalt választani? Ha elegendő helyünk mellett, szeretjük a régi korok stílusát. Vagy rajongunk az antik darabokért, de nem félünk modern székeket, vagy modern kárpitozású, élénk színű székeket választani az asztal mellé. Ha tekintélyt és előkelőséget sugárzó teret szeretnénk teremteni és, ha mindezt nem csak az otthonunkban, hanem egy nagy létszámú cégnél is el tudjuk képzelni, ahol a meetingek soha nem érnek véget.

Hatalmas méretek, könnyű nyithatóság, egyszerű kezelés, minőségi olasz alapanyagok és kivitelezés. Mi ezt biztosítjuk, ha ezt az asztalt választja! Kérdés vagy kérés merült fel a termékkel kapcsolatban? Keresse fel kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/57

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

160×90 (320×90), 190×100 (370×100)

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

Klasszikus asztal hosszabbítható

160 x 90 cm-es (nyitott állapotban 320 x 90 cm) kisebb változat mellet van egy nagyobb, ami 190 x 100 cm-es méretét 370 x 100 cm-re tudja növelni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top