KERESÉS

Újdonság

Kerek fa asztal intarziával

A Kerek fa asztal intarziával termékünk kör alakú, úgynevezett berakásos díszítésű asztal lapjának átmérője lehet 140, 150 és 160 cm is. Bár ez az asztalunk nem bővíthető, a méretváltozatok kárpótolják ezt a problémát. Az asztallap tetején, középen egy négyszögletes íriszbetét található virágmintájú ornamentikával.

A Kerek fa asztal intarziával termékünknek nem csak az asztallapja, hanem a lábazata is különleges kialakítású.

Ezen az asztalon annak is megakad a szeme, akihez általában nem igazán áll közel a klasszikus stílus. Valljuk be, a klasszikus bútorokban mindig van valami elegancia és tekintélyesség, olyan, amikor az ember suttogósra fogja a hangját. A Kerek fa asztal intarziával termékünk kör alakú, úgynevezett berakásos díszítésű asztal lapjának átmérője lehet 140, 150 és 160 cm is. Bár ez az asztalunk nem bővíthető, a méretváltozatok kárpótolják ezt a problémát. Az asztallap tetején, középen egy négyszögletes íriszbetét található virágmintájú ornamentikával.

A klasszikus stílus kedvelt díszítő motívumai a növényi minták, a levelek, a virágfejek (mint például az írisz), melyek általában megsokszorozva jelennek meg a terméken. Az asztallapon található intarzia egy olyan különleges díszítési technika, amely már az ókorban is ismert volt. Alkalmazták Bizáncban, Görögországban, Indiában és természetesen Itáliában is. Valójában a reneszánsz korban született újjá és indult diadalútjára a francia rokokó stílusban.

Ez a kerek fa asztal minőségi termék, amely tömörfából készült, tömör bükkfa felhasználásával. Ez biztosítja a masszív és tartós bútordarabot, de ez adja a terhelhetőség alapját is. A profilok és a lábak is tömörfából készültek igényes megmunkálással.

Ha kérdése lenne ehhez a termékhez, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha további inspirációkat vagy ötleteket keres, látogasson el akár az Instagram oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/ Eternity H6162

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

H6163 Ø.140 cm, H6164 Ø.160 cm, Ø.150 H.79 cm

Szín:

választható lakkozással vagy festéssel

Típus:

Klasszikus kerek étkezőasztal

A Kerek fa asztal intarziával termékünk kör alakú, úgynevezett berakásos díszítésű asztal lapjának átmérője lehet 140, 150 és 160 cm is.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top