KERESÉS

Lea szék

Az anyagok, színek és felületek széles horizontja sokoldalúvá, és mindig eredeti választássá teszik a Lea széket, és a MIDJ Lea kollekció további termékeit.

A Lea szék elegáns és kifinomult dizájnja, egy klasszikus tervet értelmez újra, kortárs szemlélettel és egyedi részletekkel.

A Lea kollekció alapvonalai és kiegyensúlyozott formái azok a vonások, amelyek egyesítik a kollekció minden elemét, és ezek egyben jellemzőek a Lea szék ülőalkalmatosságra is. Az anyagok, színek és felületek széles horizontja sokoldalúvá, és mindig eredeti választássá teszik a Lea széket, és a MIDJ Lea kollekció további termékeit.

A szék és a kollekció tervezője, a már jól ismert Paolo Vernier, a Midj tervezője és alapítója. Összetéveszthetetlen kézjegyének vonásait viseli ez a kollekció is. A Lea kollekció, azon belül is a Lea székek, autentikus és barátságos légkört teremtenek a kortárs élet különböző környezeteiben. A tervezési folyamat során Paolo Vernier, az egyszerű és elegáns vonalakat részesítette előnyben. Amelyek a legtöbb vendéglátóegységben illetve egy minimalista, modern otthoni környezetben is remekül alkalmazhatóak.

Maguknak a székeknek letisztult formaviláguk van, így megjelenésük rendkívül kifinomult lesz, a Nuvola kollekcióhoz hasonlóan. Azonban, ha valaki otthonában az extravagánsabb berendezéseket preferálja, akkor annak érdemes a fém vázat valamilyen élénkebb bevonattal, mint például okker vagy vörös acél és valamilyen szembetűnő kárpittal párosítani. A szerkezethez hasonlóan a kárpitot is ízlésünk szerint tudjuk kiválasztani. Széktípustól függően olasz bőr, műbőr vagy szövetből készült kárpit közül válogathatunk.

A MIDJ Italy-nál fontos szempont, hogy a felhasznált anyagok minősége és a gyártási folyamat is magas szintű legyen. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor látogasson el Facebook oldalunkra, ahol nyomon követheti az aktualitásokat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Lea

Típus:

Modern kárpitos szék

Back to Top