KERESÉS

Cover modern fémvázas bárszék

A Cover modern fémvázas bárszék egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerű formatervezése lehetővé teszi, hogy könnyen tudjuk megváltoztatni a helyét, mert nem nehéz (mindössze 7 kg).

A Cover modern fémvázas bárszék kivitelezése miatt, szinte bármilyen modern vagy ultramodern tematikájú szobába, helyiségbe megállja a helyét!

A Cover modern fémvázas bárszék egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerű formatervezése lehetővé teszi, hogy könnyen tudjuk megváltoztatni a helyét, mert nem nehéz (mindössze 7 kg). Ezáltal az bárszék számára otthont adó tér gyorsan és egyszerűen átrendezhető.

Egy bárpult ezzel a bárszékkel csak még hívogatóbbá válhat, hiszen megjelenése magas minőséget és modern kivitelezést biztosít. Magassága választható, így a kényelem is garantált lehet.

Keskeny, de kényelmet biztosító méretei miatt, több bárszéket is el lehet egymás mellé közvetlenül helyezni. Így megnövelhetjük az ülőhelyek számát otthonunkban vagy akár vendéglátóegységekben is. Ez a bárszék egy kávézó pultja mellett épp olyan jól tud mutatni, mint az otthon kialakított bárpult mellett. Az acélból készült lábak tökéletes stabilitást adnak a Cover modern fémvázas bárszék számára. A bárszék vázát króm vagy lakkozott fém bevonattal is választhatjuk. A négy vékony lábat alul egy, a lábak vastagságával megegyező, acélból készült cső tartja össze. Ez lábtartóként is szolgál, de biztosítja a kényelmet a felhasználó számára is.

Ülőfelületét is saját ízlésére szabhatja bárki, hiszen háromféle anyag közül válogathatunk. Ha eldöntötte, hogy bőr, műbőr vagy éppen szövet kárpitozással szeretné a bárszéket, akkor érdemes a gyártó angol nyelvű oldalán a coating fülre kattintva átnézni a széles színválasztékot. Vagy segítséget kérhet kollégáinktól is elérhetőségeink egyikén. A harsányabb színek, mint például a napsárga vagy a téglavörös igazán jól mutathatnak akár egy letisztult, színében is minimalista otthonban. Ha viszont a pasztellszíneket preferáljuk jobban, akkor is találhatunk, a 18-féle színváltozat között, kedvünkre való árnyalatokat. A földszínek jól kombinálhatóak erőteljesebb színekkel, de egy nude árnyalatú otthonban egységet is alkothatnak a többi berendezéssel vagy magával a bárszékünkkel is. A bárszék ülőfelülete párnázott, csíkszerűen varrott, ezzel is kényelmet ad a test számára. Természetesen a bárszék magassága opcionális, elérhető egy 80 és egy 90 centiméteres változat is belőle.

Ha mindig is gondolkodott egy ilyen típusú széken, de nem tudja, hol lehetne elhelyezni egy olyan enteriőrben, ahol éppen nincs bárpult, akkor látogasson el Facebook oldalunkra, ahol képeink bizonyára segítséget nyújtanak és inspirációt adhatnak!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/cover

Típus:

Modern bárszék

Back to Top