KERESÉS

Guapa szék

A Guapa szék a tervezési és gyártási módszereinek köszönhetően, kifinomult ülőalkalmatosságok sora, amely alkalmas várótermek, éttermek és pihenőterek díszítésére, vagy olyan szállodákban tudjuk még elképzelni, amelyek különösen odafigyelnek a stílusra és az innovációra.

A Guapa szék, a tervezési és gyártási módszereknek köszönhetően, kifinomult termékek sorába tartozik.

A Guapa szék a tervezési és gyártási módszerének köszönhetően, kifinomult ülőalkalmatosság, amely alkalmas várótermek, éttermek és pihenőterek díszítésére, vagy olyan szállodákban tudjuk még elképzelni, amelyek különösen odafigyelnek a stílusra és az innovációra.

Beatriz Sempere ipari formatervező és Franco Poli tervező, tapasztalt szabadúszó, közösen álmodták meg a Guapa szék kompozícióját, amely Sempere#Poli Design projekten belül fut.

Az olasz bőr, egy természetes anyag, amely lehetővé teszi a kényelem és az erő kombinálását, így könnyű és légies hatást érhetünk el, amely tágítja a környezetét. A bőrháló készítése, egy igen kényes folyamat, amely magas szakértelmet, nagy odafigyelést és kiváló minőségű anyagokat igényel. Csak így lehetséges a bőrháló megmunkálása és a folyamat végén, így kapunk majd egy rugalmas, ugyanakkor szilárd anyagot. Hálószerű, ergonomikus kialakítású hátlapja a székeknek, egy nyitott és szellős megoldást eredményez, amelyet a nyári melegben is jól lehet használni. Az ívelt kialakítás és az opcionális támasztó karfák, órákon át kényelmet és támaszt nyújtanak, így ideális hely lehet a kikapcsolódásra.

A kollekció részei többek között a Guapa székek, melyek többféle színre festett lábbal és többféle színű bőrrel is megrendelhetőek. Ezen kívül, a láb típusát is saját ízlésünkre tudjuk szabni. A szán talp strapabíró és támasztó, illetve kontrasztot alkot a kemény bőrüléssel. A hintaszékként funkcionáló Guapa szék, egyaránt jó választás lehet a gyerekszobába vagy a nappaliba is. A guruló láb megoldás pedig, irodai környezetben vagy az otthoni dolgozószobában is megállja a helyét.

Amennyiben felkeltette a Guapa szék az érdeklődését, és még szeretne látni hasonló formavilággal megtervezett termékeket, akkor tekintse meg Facebook oldalunkat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/ Guapa

Típus:

Modern kárpitos szék

Back to Top