KERESÉS

Gran Sasso asztal

A Gran Sasso asztal elnevezése nem véletlen. A gran sasso nagy követ jelent olaszul és ez tökéletesen illik rá, mivel az asztal lába úgy néz ki, mint egy nagy kő, aminek a szélén bőr csíkok láthatóak.

A Gran Sasso asztal elnevezése nem véletlen.

A gran sasso nagy követ jelent olaszul és ez tökéletesen illik rá, mivel az asztal lába úgy néz ki, mint egy nagy kő, aminek a szélén bőr csíkok láthatóak. Érdekes és különleges kivitelezése mellett, többféle asztallap kialakítást is választhatunk a Gran Sasso asztalhoz. Az asztal Baydur alappal vagy Baydur szálcsiszolt betonhatású alappal és bőr betéttel rendelkezhet. Mindezek mellett üveg vagy kristálykerámia asztallapot is választhat bárki, ha az asztalt megrendeli, aminek dizájnját Andrea Lucatello-nak köszönhetjük.

Az asztal váza többféle színben és anyagban kapható. Ez is abban segíti, hogy egy modern lakásban a tökéletes étkezőasztal funkcióját tölthesse be. De ez az asztal akár egy iroda funkcionális bútordarabja is lehet. Az asztal lábának a bevonata készülhet: fehér baydur, hamuszürke baydur, sötétszürke baydur, baydur szálcsiszolt betonszerű hatással többféle színben, TK hide többféle színben és toszkán bőr, ami ugyancsak többféle színben érhető el az asztal szerkezeti alapjához.

Ez a modern asztal tökéletesen beleilleszkedhet lakásának belső környezetébe, egyúttal a Gran Sasso érdekesen kialakított asztala lehet a családi összejövetelek fénypontja, vagy esetleg a baráti találkozók központja.

Nem csak extra átlátszó üvegből készült asztallap érhető el. Ha egyedi termékké alakítanánk ezt az olasz asztalt, akkor választhatunk a fényes fumé üveg, calacatta márványhatású kristálykerámia, fényes fekete görög márvány kristálykerámia, kristálykerámia Effect noir desir márvánnyal és a velencei kristálykerámiából készült asztallapok közül is.

Az olasz asztal méretét tekintve, kétféle méretben elérhető, az egyik, magassága 76 cm, hosszúsága 220 cm és szélessége 116 cm. A másik magassága 76 cm, hosszúsága 250 cm és szélessége 120 cm.

Ha a Gran Sasso asztal felkeltette érdeklődését a modern bútorok iránt, kattintson Facebook oldalunkra egyéb tartalmainkért!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/GranSasso

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top