KERESÉS

Apollo bővíthető asztal

Elegáns, minimál stílusával az Apollo bővíthető asztal, remek választás lehet modern stílusú étkezőjébe vagy kertjébe mivel a változó időjárás sem jelenthet gondot az olaszok kezei által tervezett bútordarabnak.

Apollo bővíthető asztal, az olaszos életérzéshez saját otthonában is.

Elegáns, minimál stílusával az Apollo bővíthető asztal, remek választás lehet modern stílusú étkezőjébe vagy kertjébe mivel a változó időjárás sem jelenthet gondot az olaszok kezei által tervezett bútordarabnak. Ön is élje át az igazi olasz életérzést, az asztal alól kihúzható toldóval másodpercek alatt alakíthatja nagyobbá, hogy a nagy, családi összejöveteleken is együtt maradhasson a család! Vékony, de strapabíró lábai mellett mindenki kényelmesen hozzáfér az asztalhoz. Azoknak, akik imádják a saját otthonukban vagy a teraszon rendezni a nagy családi összejöveteleket és baráti találkozókat remek választás lehet. Letisztult formatervezésének köszönhetően könnyű tisztán tartani, így komolyabb igénybevétel után is, hamar eredeti pompájában tündökölhet.

A kontrasztos kivitelezés – az asztal alsó és felső részein – igazán hívogató és otthonos megjelenést kölcsönöz a bútordarab számára. A kerámialappal felszerelt asztal, könnyedén prémium megjelenést nyújt akár egy irodai környezetnek is. Hatalmasra nyitható tulajdonsága miatt, a tárgyalótermek igényeit is maradéktalanul képes kiszolgálni.

A Milánói STC studio gondos tervezői által megálmodott és a MIDJ cég által gyártott Apollo bővíthető asztal, egyenesen az olasz gyártók minőségi munkája által került a Monte Grappa Mobili kínálatába. Az asztallap 19 különböző színben kérhető, különféle egyedi kerámia, üveg vagy fa furnérlemezzel.

Ha Ön is szeretné otthonába tudni az Apollo bővíthető asztalt, jöjjön el üzletünkbe, vagy kérjen segítséget elérhetőségeink egyikén! További berendezési ötletekért látogasson el Instagram vagy Facebook oldalunk egyikére!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Apollo

Anyag:

tömör fa

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top