KERESÉS

Marcopolo asztal

Az egyszerre fényűző és praktikus üveg asztallap karc-, folt- és hőálló, ennek köszönhetően ez az asztal hihetetlenül praktikus és hosszú évekig tartós, kitűnő dísze lehet a kinti és benti tereknek egyaránt.

Ez az asztal többféle anyagból készült asztallappal és fém lábakkal kapható igazán elegáns bútordarab.

A Marcopolo asztal festett acél szerkezettel, üveg vagy kristálykerámia asztallappal és további különböző extrákkal is kapható. A Marcopolo asztal kihúzható asztallappal és lakkozott fém lábakkal rendelkezik. Az üvegből, kerámiából vagy kristálykerámiából készült asztallap elegáns kisugárzást biztosít az otthonunk számára. Az egyoldalas hosszabbító egyszerűen használható, egyetlen gyors mozdulattal húzza ki vagy tolja be! Használaton kívül kényelmesen tárolható az asztallap alatt.

A Marcopolo asztal tökéletesen képviseli a kifinomult esztétikát, ideális választás lehet a modern, elegáns stílus kedvelőinek. A minimalista sziluett jól illeszkedik a szoba többi modern berendezéséhez, a kiváló minőségű alapanyagok és a különféle felületkezelések maximálisan alkalmazkodnak sokféle lakberendezési megoldáshoz. Az aljzat és a felső kontrasztos felületek szembetűnőek és szemet gyönyörködtetők. Az egyszerre fényűző és praktikus üveg asztallap karc-, folt- és hőálló, ennek köszönhetően ez az asztal hihetetlenül praktikus és hosszú évekig tartós, kitűnő dísze lehet a kinti és benti tereknek egyaránt. A karcolásgátló üveg asztallapnak köszönhetően ez az asztal hihetetlenül praktikus és hosszú évekig tartós.

Az egységes megjelenés kivitelezéséhez különféle étkezőszékeket is találhat a weboldalunkon. Ha felkeltettük az érdeklődését, jöjjön el hozzánk, vagy ha csupán inspirációra és egyéb lakberendezési ötletekre lenne szüksége, akkor látogasson el bátran az Instagram oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Marcopolo

Anyag:

kerámia, kristálykerámia, lábak: fém

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

lásd gyártói LINK

Típus:

Modern étkezőasztal

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top