KERESÉS

Badù bővíthető asztal

A Midj Badù bővíthető asztal, elegáns megjelenésével és praktikusságával klasszikus kiegészítője lehet a modern étkezőknek.

Letisztult dizájnjával a Badù bővíthető asztal, tökéletesen választás lehet a már meglévő bútoraihoz.

A Midj Badù bővíthető asztal, elegáns megjelenésével és praktikusságával klasszikus kiegészítője lehet a modern étkezőknek. Az egyszerű sziluettnek köszönhetően könnyen illeszthető a már meglévő bútorokhoz és dekorációhoz. Ha nagyobb társaságot lát vendégül, nem kell mást tennie, mint egy könnyed mozdulattal kihúzni az egyik vagy mindkét oldali asztallábat, és máris akár duplájára növelheti a Badù asztal méretét. A toldó elemek külön, az asztal alatt kialakított tárolóban helyezhetők el, amikor éppen nincsenek használatban. Az asztallábak elhelyezkedése senkit sem zavar abban, hogy helyet foglalhasson az asztalnál, így az sem jelent gondot, hogy akár 10-12 fő is kényelmesen üljön az asztalhoz.

Az asztal fém szerkezete hat színvariációban érhető el, a ragyogó fehértől a grafit szürkéig és további húsz fajta Fenix, MDF, üveg, kristálykerámia vagy márvány asztallappal kérhető. A Badù bővíthető asztal, egyszerű felépítése becsapós lehet, de robosztus 101 kilójával igazán stabil és masszív szerkezetet alkot. Az asztal hat különböző méretben kapható, 100/140 x 70 cm-től egészen 140/290 x 90 cm-ig. A Badù asztal az egyik leginkább testre szabható modern étkezőasztal a Midj olasz gyártó kínálatában. 2014-ben az olasz Studio Kappa által alkotott bútordarabot úgy tervezték, hogy letisztult dizájnú legyen. Használatát tekintve pedig változatos és rendkívül funkcionális asztal kedvező áron.

Kérdés, kérés esetén keresse munkatársainkat elérhetőségeinken! Vagy inspirálódjon ötleteinkből az Instagramon!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Badu

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top