KERESÉS

Dalia bárszék

A Dalia bárszék, masszív, robosztus fémszerkezettel, négy lábbal és kényelmes, puha párnázott ülőfelülettel rendelkezik. A Monte Grappa Mobili kínálatában bőr, műbőr és szövet kárpittal is elérhető.

A Dália bárszék modern vonalaival tökéletesítheti az Ön otthonát is.

A Dalia bárszék, masszív, robosztus fémszerkezettel, négy lábbal és kényelmes, puha párnázott ülőfelülettel rendelkezik. A Monte Grappa Mobili kínálatában bőr, műbőr és szövet kárpittal is elérhető.

A két méretben – 65 cm és 75 cm – kapható bárszék 15 színvariáció közül válaszható vázszerkezetével, Ön is elegáns megjelenést kölcsönözhet otthonának. Kagyló formájú ülőrészét 17-féle egyedi kivitelezés közül választhatja ki, olyannak, amit Ön a legkényelmesebbnek, legszebbnek és ergonomikusnak talál. A bárszék különleges úgynevezett secret faux leather (titkos műbőr) kivitelben is kérhető, ami egy kizárólag Olaszországban gyártott tűzálló ökobőr. De választhatunk Buborék szövetet is, ami szintén olasz gyártmány és tűzálló, csak ezúttal szövetanyag. Ha kellemessé és funkcionálissá szeretné tenni az étkezőt vagy a nappalit, akkor a Midj Dalia H65 H75 bárszék – Beatriz Sempere tervezésében –, ideális választásnak bizonyulhat.

A spanyol származású Beatriz Sempere tervezőnő 2000-ben költözött Olaszországba. Ahol folytatta a lakberendezési tárgyak tervezését, ötvözve a spanyol hagyományokat a kifinomult és harmonikus, de lineáris és geometrikus formatervezés ízlésével. Ilyen szempontok figyelembevételével született meg 2017-ben a Dalia termékcsalád is.

Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el Újpesti bemutatótermünkbe, és érintse meg sajátkezűleg a különleges Bubble szövetet vagy vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal a megadott elérhetőségek egyikén! További érdekességekért és tippekért látogasson el Facebook oldalunkra vagy Instagram felületünkre!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

midj/ dalia

Típus:

Modern bárszék

Back to Top