KERESÉS

Liù ovális dohányzóasztal

A Liù ovális dohányzóasztal tömör kőrisfából készült lábakkal és ovális alakú HPL asztallappal különböző színekben érhető el, amely ideális lehet modern nappalikba.

A Liù ovális dohányzóasztal tömör kőrisfából készült lábakkal és ovális alakú HPL asztallappal különböző színekben érhető el, amely ideális lehet modern nappalikba.

A MIDJ kollekciók választékában a legexkluzívabb dizájn-kiegészítők kínálatát találja meg, melyek közé a kiváló kidolgozású és dekoratív hatású műanyagasztalok is beletartoznak. Az Ön által látott MIDJ Liù ovális dohányzóasztal modellje szinte bármilyen helyre alkalmas lehet. A praktikum és dizájn ötvözésével teszi teljessé lakása berendezését. A Liù ovális dohányzóasztal kialakítását lágy vonalak jellemzik, amelyek finomítják a szögletes terek és élek megjelenését.

A MIDJ olasz bútorgyártó cég neve egyet jelent a minőséggel és stílussal. A beltéri terek jobb kihasználásához elegendő egyetlen lakberendezési elem is, ha minőségi kiegészítőként helyezzük a bútorok mellé. A hálórésztől a nappaliig ezek a kiegészítők elengedhetetlen tárgyaknak bizonyulnak a szobák funkcionális és esztétikai minőségének optimális kiegészítéséhez. A kifinomultság különbözteti meg a MIDJ cég különböző megoldásait bútoraik terén, a többi bútorgyártó cégtől. Ebbe a kifinomultságba tartozik ez a dohányzóasztal is, amelynek nagyszerű esztétikai hatását tovább erősítik fából készült lábai.

Az asztal lábai többféle fából is készülhetnek, a fehér lakkozott kőrisfától a lakozott kőris és égetett diófáig. Az asztallap anyagát tekintve Radius 10 HPL, ami négyféle színből alakítható ki.

Kétféle méretben érhető el az ovális dohányzóasztal. Az egyik 40 centiméter magas, 120 cm hosszú és 50 cm széles. A másik 50 centiméter magas, 120 cm hosszú és 50 cm széles.

Ha érdekelné cégünk olasz dizájn iránti elkötelezettsége, olvasson több információt cégünkről, ha termékeinkről szeretne többet tudni, akkor kövesse Facebook oldalunkat is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Liu

Típus:

Modern dohányzóasztal

Back to Top