KERESÉS

ASCOT klasszikus kanapé

Az Ascot egy klasszikus kanapé, kényelmesen magas háttámlával. Elérhető két- és háromszemélyes kanapé, illetve fotel formájában is. Az elegancia megőrzése érdekében a háromszemélyes kanapé is két ülőpárnával rendelkezik.

Az Ascot klasszikus kanapé ívelt karfái visszahozzák életünkbe a romantikus hangulatot.

Az Ascot klasszikus kanapé formájában kicsit emlékeztethet bennünket a Class kanapéra, azonban az előbb említett kanapét a Felis, míg utóbbit a Samoa gyártja. A gyártók eltérése abból is látszik, hogy az Ascot kanapé háttámlája nem csupán a karfákig nyúl, hanem azok fölé ível. Ez a Class kanapétól teljesen különböző, kicsit tömörebb kinézetet kölcsönöz neki. A színválasztás természetesen két azonos típusú kanapét is mássá tud varázsolni. Az Ascot kanapé esetében a fehér és a hozzá hasonló színek lágyabbá, romantikusabbá teszik a kinézetet, míg a csíkos minták komolyabb külsőt kölcsönöznek neki. A karfáról lógó bojtok azonban minden külsőnek garantálják az elegáns megjelenést.

Az Ascot egy klasszikus kanapé, kényelmesen magas háttámlával. Elérhető két- és háromszemélyes kanapé, illetve fotel formájában is. Az elegancia megőrzése érdekében a háromszemélyes kanapé is két ülőpárnával rendelkezik. A lekerekített karfák nem csupán eleganciát kölcsönöznek a kanapénak, hanem a komfortos pihenést is megkönnyítik.

Egy kanapé nem csupán az ülőalkalmatosság szerepét tölti be, a különböző stílusok és színek más-más hangulatokat képesek létrehozni. Az Ascot klasszikus kanapé például a karfáiról lógó bojtok segítségével az arab világ légkörét idézi meg számunkra, közelebb hozza az Ezeregyéjszaka meséinek hangulatát.

Ha bármilyen kérdése lenne ezzel a termékkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha további inspirációkra is kíváncsi, látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarokváltozat rendelhető: nem
Ágyazható változat rendelhető: igen
Matrac típusa: expanzív

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/ascot

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Klasszikus ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top