KERESÉS

Nenè szék és székcsalád

Erre a székre sokszor mondják azt, hogy kényelmes, könnyű, praktikus és elpusztíthatatlan. A Nenè S R_TS-CF szék ideális belső terek, például étkezők, konyhák, bárok, éttermek, szállodák és polipropilén kivitelű kültéri környezetek, például kertek, teraszok, verandák berendezésére.

A Nenè szék és székcsalád a hatékonyság és a praktikum koncepcióján alapul.

Az egyszerű formák és a feltűnő, vidám színek egy friss és modern kollekció kialakulásához vezettek. Így született meg a Nenè szék és székcsalád ötlete 2013-ban, Paolo Vernier tervei alapján. A Nenè élénk színei a kollekcióban található asztalokat is jellemzi. Az asztalok különböző méretekben, anyagokban és kivitelben kaphatók, megőrizve a friss és praktikus Nenè megjelenést.

A Nenè székek bőrrel, műbőrrel vagy szövettel kárpitozott polipropilén székek. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, hiszen elég erősek ahhoz, hogy kiállják az időjárás viszontagságait és ellenálljanak a napfény okozta fakulásnak is.

Erre a székre sokszor mondják azt, hogy kényelmes, könnyű, praktikus és elpusztíthatatlan. A Nenè S R_TS-CF szék ideális belső terek, például étkezők, konyhák, bárok, éttermek, szállodák és polipropilén kivitelű kültéri környezetek, például kertek, teraszok, verandák berendezésére. Színválasztékának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető és kombinálható modern kristályasztalokkal, de akár fa asztalokkal is. A Nenè székek egyik különlegessége, hogy rakásolhatók.

Tekintse meg további eredeti olasz dizájnnal rendelkező bútorainkat is! A Nenè kollekcióban a szivárvány különböző színeiben pompázó bútordarabokat találhat (S PP, Nenè S PP_TS, Nenè P PP_TS, stb.). Kérdezzen tőlünk bátran és keresse fel segítőkész kollégáinkat, vagy ha esetleg elakadna a lakberendezésben és inspirációra volna szüksége, látogasson el az Instagram oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Nene

Anyag:

fa, lábak: fém, műanyag, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

A termék méreteit innen tudja letölteni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top