KERESÉS

Bella fotel

Az olaszországi Egoitaliano márka szakértő és tapasztalt tervezőinek elsődleges szempontja, hogy minőségi anyagokból, kitűnő technikákkal gyártsanak lakberendezési tárgyakat. Ezek a gyönyörű olasz bútorok többféle kárpitozásban gazdagítják az otthonok, lakások és egyéb helyiségek stílusát. A Bella fotel is ezeket az értékeket képviseli.

A Bella fotel egyszerűen gyönyörű és kényelmes!

A klasszikus a kedvenc mégis szükség lenne valami modern bútordarabra az otthonában, a nappalijában? Az olaszországi Egoitaliano márka szakértő és tapasztalt tervezőinek elsődleges szempontja, hogy minőségi anyagokból, kitűnő technikákkal gyártsanak lakberendezési tárgyakat. Ráadásul nagyon értenek ahhoz, hogy a klasszikus formákat újragondolják és modern megjelenésűvé varázsolják. Ezek a gyönyörű olasz bútorok többféle kárpitozásban gazdagíthatják az otthonok, lakások és egyéb helyiségek stílusát. A Bella fotel is ezeket az értékeket képviseli. Felkeltettük az érdeklődését?

Akkor még elmondjuk, hogy ez a fotel egy olyan forgatható kárpitos fotel, amely lekerekített formáival tökéletesen illeszkedik szinte minden környezetbe, mint például a nappalik, a stúdiók vagy a társalgók. Megjelenése letisztult, modern formavilágú, ezt teszi nagyon kedvelt fotellé.

A Bella fotel kör alakú, fényezett acél talppal rendelkezik, amelynek magassága 19 cm, míg átmérője 58 cm. Ezek a méretek és kialakítások a fotel számára maximálisan biztosítják a stabilitást. Ráadásul a lábazat többféle színben rendelhető, például gyöngyfehér, árnyékszürke és sötétbarna. Nemcsak a szerkezeti elemek kaphatóak különböző variációban, hanem a fotel kárpitozása is. Szövet és bőr anyagok közül válogathatunk, továbbá sokféle színárnyalat is rendelkezésünkre áll.

Kérdés vagy kérés merült fel Önben? Akkor keresse munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! További inspirációkért pedig látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego / Bella

Anyag:

szövet és bőr

Méret SZxHxM [mm]:

lásd PDF

Típus:

kárpitos fotel

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top