KERESÉS

Joint dohányzóasztal

A sokoldalú Joint dohányzóasztal, éjjeliszekrényként vagy kanapéasztalként is használható, amire le lehet rakni akár a csésze kávét, könyvet vagy laptopot, miközben a kanapén pihenünk.

A sokoldalú Joint dohányzóasztal, éjjeliszekrényként vagy kanapéasztalként is használható, amire le lehet rakni akár a csésze kávét, könyvet vagy laptopot, miközben a kanapén pihenünk.

A Joint dohányzóasztal stílusával és kifinomultságával gazdagítja nappaliját. Az ilyen lakberendezési kiegészítők használatával túlzott költségek nélkül gazdagíthatja otthona belső környezetét és meghatározhatja a szobái hangulatát is. A Midj olasz bútorgyártó cég mindig is dizájnbútorokkal és kiegészítőkkel egészítette ki otthonainkat. A kiegészítőbútorok, mint például a dohányzóasztalok, szép és funkcionális otthoni tárgyak lehetnek, amelyek megszínesíthetik otthona helyiségeit és emellett még alapvető szerepük is van.

Az otthoni bútorok megvásárlása után a beltéri tereket továbbdíszíthetjük és továbbalakíthatjuk, akár néhány dekoratív multifunkcionális kiegészítő bútorral. Az otthoni minőségi bútorok és kiegészítők kiválasztásánál elengedhetetlen, hogy az esztétikai tartalom és a funkcionalitás kiválóan legyen ötvözve.

A Joint dohányzóasztalt egyszerű és lineáris vonalvezetés jellemzi, emellett három különböző méretben is elérhető a kisebb és nagyobb lakások, terek számára.

A legkisebb átmérője 50 centiméter, ekkor az asztal 35 cm magas. A második közepes méretnek az átmérője 50 centiméter, a magassága 60 cm. A legnagyobb átmérője 100 centiméter lehet, ebben az esetben a dohányzóasztal 35 cm magas. A dohányzóasztal váza elérhető a fehér acéltól a grafit acélon át az arany bronzig, ami tökéletesen kiegészítheti otthonunkat. Az asztallapja több mint 11-fajtából választható.

Ha érdeklődését felkeltették dohányzóasztalaink, látogasson el további tartalmakért Pinterest oldalunkra is!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Midj/ Joint

Anyag:

bőr, fém, kerámia

Típus:

Modern dohányzóasztal

Érdekelhetnek még…

Back to Top