KERESÉS

Guapa dohányzóasztal

Az utánozhatatlan és magával ragadó dizájnnal rendelkező Midj Guapa kollekció két nagyszerű tervező kreativitása nyomán született. A spanyol Beatriz Sempere és az olasz Franco Poli tervezőnek köszönhetjük a szintén ebbe a termékcsaládba tartozó remek dohányzóasztalt is. Nem véletlen, hogy egyesek azt mondják, ez a dohányzóasztal ötvözi az olasz kreativitást a spanyol szenvedéllyel.

A Midj Guapa dohányzóasztala fémlábakkal és természetes bőrből készült asztallappal különböző méretekben érhető el.

A Midj olasz cég által gyártott Guapa dohányzóasztal a kreativitást és a kézművességet a csúcstechnológiával ötvözi. Ez a sokoldalú és elegáns dohányzóasztal tökéletes lehet a ház bármely helyiségének funkcionális díszítésére, a nappalitól a hálószobáig. A különböző méretek azt is lehetővé teszik, hogy az eredeti olasz dohányzóasztal elhelyezése a klasszikus stílusú és a modernebb környezetbe is megfelelő legyen.

Az utánozhatatlan és magával ragadó dizájnnal rendelkező Midj Guapa kollekció két nagyszerű tervező kreativitása nyomán született. A spanyol Beatriz Sempere és az olasz Franco Poli tervezőnek köszönhetjük a szintén ebbe a termékcsaládba tartozó remek dohányzóasztalt is. Nem véletlen, hogy egyesek azt mondják, ez a dohányzóasztal ötvözi az olasz kreativitást a spanyol szenvedéllyel. Ennek a dohányzóasztalnak az asztallapja nagyon különleges. Bőrből készült és akár a toszkán bőrt is választhatjuk, ami az elegancia és a kifinomultság szinonimája. Ideális berendezési tárgy a modern lakrészek, nappalik, vállalkozások, szállodák és üdülőhelyek számára.

A Guapa dohányzóasztal háromféle méretben vásárolható meg. A legkisebb, Guapa CT-S dohányzóasztal magassága 52 centiméter, 42 cm hosszú és 36 cm széles. A Guapa CT-M dohányzóasztal magassága 42 centiméter, 63 cm hosszú és 55 cm széles. A legnagyobb, Guapa CT-L dohányzóasztal magassága 32 centiméter, 125 cm hosszú és 75 cm széles.

Mindhárom dohányzóasztal lába 19-féle színben alakítható ki. Az asztallap alapból bőrből készül, de ezen felül lehet választani toszkán bőrt is, aminél szintén többféle színlehetőség van.

Ha további információ érdekelné bútorainkról, keresse kollégáinkat! Vagy kövesse Pinterest oldalunkat további tartalmakért!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/ Guapa

Anyag:

bőr, fém, kerámia

Típus:

Modern dohányzóasztal

Érdekelhetnek még…

Back to Top