KERESÉS

Bow asztal

A Bow asztal lábait egymástól enyhén eltolt kőrisfa lécek alakítják ki, melyek így szinte életre keltik az asztalt. Az asztallap nagyon vékony kerámiából készült, ami különleges eleganciát ad az asztal és ezáltal egy étkező számára is.

A Bow asztal két anyag lehengerlő találkozásának eredményeként jött létre.

A Bow asztal lábait egymástól enyhén eltolt kőrisfa lécek alakítják ki, melyek így szinte életre keltik az asztalt. Az asztallap nagyon vékony kerámiából készült, ami különleges eleganciát ad az asztal és ezáltal egy étkező számára is. Az asztallap sarkai lekerekítettek, így a lap jobban illik a hullámzó formájú lábakhoz, azok vonalához. Továbbá nem fog fájdalmas kék-zöld foltokat okozni, ha véletlenül nekimegyünk.

Hasonló alappal rendelkezik az Orbit és a Clover asztal is. Természetesen a három asztal gyártója egy és ugyanaz, méghozzá az olasz Natisa cég. A Natisa termékek ötlete a fa előkelőségének, melegségének technológiai innovációval és dizájnnal történő ötvözésen alapszik. Ez jelenik meg az említett asztalok alapszerkezetében is. A cég ma már egy nemzetközi márka, amely a designasztalok és -székek gyűjteményének 90%-át exportálja.

Olyan, mintha az asztal lábai elegánsan „meghajolnának” előttünk, így a Bow asztal igazán szofisztikált érzést kelt bennünk. Az asztal szinte köszönt bennünket és alig várja, hogy a nap történéseit megosszuk családunkkal vacsora közben.

Az étkezőasztal három méretben vásárolható meg, az árak a mérettől függnek. Az asztallap a kerámián kívül kérhető üveg, gres porcelán vagy faanyagokból. A kőrisfa lábak három színben érhetők el. A Bow asztal rendkívüli megjelenésének köszönhetően nem csak az étkezők fényét emelheti, hanem irodákba is tökéletes, ahol eleganciája és dizájnja is egyaránt érvényesülni tud.

Ha kérdése lenne ehhez a termékhez, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további lakberendezési ötleteket keres, látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Árak mérettől és felülettől függnek.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa / Bow

Anyag:

fa, gres porcelán, kerámia, üveg

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top