KERESÉS

Apelle Trio dohányzóasztal

Az Apelle trio dohányzóasztal ennek az eredeti dizájnak köszönhetően igazán egyedi színfoltja lehet a lakberendezésnek és otthonunk bútorainak.

Az Apelle trio dohányzóasztal igazán meghökkentően eredeti olasz dizájnnal rendelkező dohányzó asztal.

Az Apelle trio dohányzóasztal ennek az eredeti dizájnnak köszönhetően igazán egyedi színfoltja lehet a lakberendezésnek és otthonunk bútorainak. De a spanyol származású tervezőnő, Betrize Sempre 2013-ban tervezett Apelle trio dohányzóasztala tökéletes választás közösségi terekbe, hotelekbe vagy várótermekbe is. A dohányzóasztal egyébként az igen népes tagot számláló Apelle termékcsalád tagja. Nemcsak a dizájnja, hanem a felhasználása is különleges, amit a csővázas fém tartószerkezetnek és a három darab kerámia vagy bőrkárpitozott asztallapnak köszönhet. Az indusztriális stílust idéző, csőszerű váz egy érdekes folytonosságot jelent, ami a három különböző méretű asztallapot összeköti. Könnyedén el lehet képzelni, amint egy nappaliban ezekre a kör alakú asztallapokra rákerülnek az apró dísztárgyak, esetleg virágok, könyvek, újságok, melyek az esti relaxálás alapvető kiegészítő elemei és fontos, hogy kéznél legyenek.

A MIDJ nem csupán Olaszország egyik bútorgyártó cége, hanem egy olyan gyártó is, amely jóval túlmutat a sorozatgyártással létrejött tucattermékek körén. Az általuk képviselt gondolkodásmód és életforma 1987 óta támogatja a bútorok ötleteit, tervezését, értelmezését és innovációját. A Monte Grappa Mobili által képviselt eredeti olasz dizájn, azaz a Made in Italy érzés testet ölt a MIDJ termékekben. A kézművesség, a kreativitás és a technológia segítségével.

Ha Ön is szeretne megtölteni otthonát olasz életérzéssel válassza a Monte Grappa Mobili által forgalmazott eredeti olasz termékeket, asztalokat, székeket, modern konyhabútorokat vagy a termékcsalád további tagjait is! Ötletekért vagy tanácsokért ellátogathat Instagram oldalunkra is.

Gyártói oldal

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/ Apelle CL

Anyag:

bőr, fém, kerámia

Típus:

Modern dohányzóasztal

Érdekelhetnek még…

Back to Top