KERESÉS

105 velencei karfás szék

A 105 velencei karfás szék vagy fotel a klasszikus stílusú, velencei barokk bútorok egyik nagyon tipikus példája és dizájnos darabja. Ennek köszönhetően nemcsak nappalikban, hanem olyan közösségi terekben is jól funkcionál, ahol sokan gyűlnek össze és komoly dolgokat vitatnak meg. Mert fontos emberhez előkelő szék illik.

A 105 velencei karfás szék vagy fotel egy igazán fenséges bútordarab, amely klasszikus kialakítású és a régebbi korok, életérzését, hangulatát idézheti fel bennünk.

A 105 velencei karfás szék vagy fotel a klasszikus stílusú, velencei barokk bútorok egyik nagyon tipikus példája és dizájnos darabja. Ennek köszönhetően nemcsak nappalikban, hanem olyan közösségi terekben is jól funkcionál, ahol sokan gyűlnek össze és komoly dolgokat vitatnak meg. Mert fontos emberhez előkelő szék illik. Ám, ha igazán bátrak vagyunk, akkor választhatunk olyan szövetet a kárpitozáshoz, amely ezt a fotelt kevésbé antik külsővel ruházza fel. Szerencsére az ülőalkalmatosságaink esetében az alkotói szabadság és a sokszínűség nagy lehetőséget is kínál. Ha Ön mégis segítségünket kérné, ne habozzon, kérje kollégáink szakértelmét a választáshoz.

A termék alapszerkezete tömör bükkfából készült, amelynek lakkozása közül opcionálisan választhatunk. A modern és a klasszikus színárnyalatok csak arra várnak, hogy a legideálisabb és legtökéletesebb összeállítást készítsük el, a saját igényeink és elképzeléseink szerint.

A 105 velencei karfás szék vagy fotel kárpitozása minőségi szövetből készül, és gyönyörű mintázatokkal választható. Emellett a fa többféle és választható színvariációinak köszönhetően remekül igazítható egy már meglévő stílusú helyiségbe is.

A fotel kialakításának köszönhetően jól tartja a hátat, ráadásul karfái is párnázottak. Ily módon a tökéletes úri kényelmet élvezhetjük pihenés vagy társalgás közben is.

Az elérhetőségeink egyikén keresse munkatársainkat, ha kérése vagy kérdése adódna! Ha még nézelődne, akkor látogasson el Facebook oldalunkra is!

klasszikus_színminták
modern_színminták

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/105_fotel

Anyag:

bükkfa

Méret SZxHxM [mm]:

63x53x104 cm ülésmagasság 37 cm

Szín:

választható különféle lakkozással és szövetekkel

Típus:

klasszikus fotel

Méret:
Sz x H x M: 63 x 53 x 104 cm
Ülésmagasság: 37 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top