KERESÉS

Iris bárszék

Találkozott már olyan bárszékkel, amely kompakt mérete ellenére egy fotel kényelmét is magában hordozta? Az olasz bútortervezők most éppen ezt a csodálatos fúziót készítették el az Ön kényelme érdekében.

Ez most egy fotel vagy egy bárszék? Az Iris bárszék egy kicsit mindkettő is, ezért ilyen kényelmes.

Találkozott már olyan bárszékkel, amely kompakt mérete ellenére egy fotel kényelmét is magában hordozta? Az olasz bútortervezők most éppen ezt a csodálatos fúziót készítették el az Ön kényelme érdekében. A bárszék egy kör alapú talpon áll, amely stabil alapot nyújt ennek a széknek. A kör alakú talpból nyúlik ki a bárszék egyetlen lába, amelyen egy háromszög alakú lábtartó gondoskodik a láb megfelelő pozíciójáról. Ez lábtartó már ránézésre is kellemes harmóniát teremt a formák segítségével. A bárszék magassága a fotel rész alatt szolidan megbúvó kar segítségével állítható. Állítható magassága miatt megfelelő választás bárpulthoz, ebédlőasztalhoz vagy dohányzóasztalhoz. Az Iris bárszék ülőfelülete egy kisebb fotelra is emlékeztethet minket. A szék két oldalán egy-egy magasított kartámla található.
 
A formaterv miatt az Iris bárszék használata közben olyan érzésünk is lehet, mintha a saját kedvenc otthoni fotelünkben ülnénk. A fotelszerű kivitele utánozhatatlan kényelmet biztosít, letisztult designja tökéletesen illeszkedik az eltérő stílusú belsőterekbe is. Az ülőfelület és a háttámla kárpitozása igény szerint választható környezetbarát ecobőrből, vagy bársonyból. Könnyen tisztítható, ezért évek múltán is megőrzi prémium minőségét. A színe a megadott színpalettából választható. Elegáns tervezése miatt tökéletes lehet vendéglátóegységekbe is, legyen az kávézó, sushi bar vagy nightclub.
 
Az Iris bárszék használata közben, mindig olyan, mintha az otthoni kényelmes fotelünkben lennénk. Válassza ezt a csodás bárszéket!

Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív darab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye? Nézzen körül nálunk! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon is talál.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Iris

Anyag:

bársony, eco-bőr, króm

Típus:

bárszék

Back to Top