KERESÉS

Apelle bárszék

Az Apelle bárszék alacsony, ívelt háttámlájának és mély ülésének köszönhetően kényelmet és támogatást nyújt evés, ivás és társasági élet közben is.

Az Apelle kollekció darabjai modern eleganciát tükröznek.

A Beatriz Sempere által tervezett Apelle bárszék, valamint maga a kollekció is 2013-ban jelent meg a piacon. Az Apelle, bőrből és fémből készült, rendkívül ellenálló és kiváló minőségű bútordarabokat, geometrikus formák jellemzik. A csúcsminőségű anyagok garantálják a szükséges rugalmasságot, valamint gazdagítják az otthoni modern esztétika megjelenését. Az Apelle kollekciója székekből, fotelből, nyugágyból, hintaszékből, dohányzóasztalból és zsámolyból áll.

A kollekció darabjai (Apelle H75 M CU, Apelle H65 M CU, Apelle Jump Stool stb.) modern eleganciát tükröznek, a geometrikus sziluett és tiszta vonalak, valamint az éles szögek és kanyargós ívek kombinációja mind kiegészítik egymást. Ha pedig valakinek még ez sem lenne elég, akkor elmondhatjuk, hogy az Apelle kollekció bútordarabjai többféle színben is elérhetők.

Az Apelle bárszék alacsony, ívelt háttámlájának és mély ülésének köszönhetően kényelmet és támogatást nyújt evés, ivás és társasági élet közben is. A rengetegféle szín és a kétféle méretvariációnak köszönhetően szinte minden korosztály megtalálhatja a számára legideálisabb bárszéket. Az Apelle bárszék ülése bőrből készült és ellenáll a kopásnak, vízhatlan, illetve elvezeti a levegőt és az izzadságot.

Ha az Apelle bárszék felkeltette az érdeklődését, tekintse meg a termékcsalád további tagjait is! Kitűnő minőségű, olasz designbútorok színes választéka várja a Monte Grappa Mobili bemutatótermében. Ha esetleg elakadna a lakberendezésben és inspirációra volna szüksége, látogasson el bátran az Instagram oldalunkra is!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/ Apelle CL

Anyag:

bársony, eco-bőr, króm

Típus:

bárszék

Back to Top