KERESÉS

Pippi szék

A Pippi kollekció különböző székei mind egyedi élményt nyújtanak. Pippi kollekció 2019-ben elnyerte a Good Design Award díját, amivel a kollekció elemeit a világ tervezési színterének legjobb lakberendezési kellékei közé sorolta.

A Pippi bútorcsalád, és ezen belül a Pippi szék tervezője Roberto Paoli, aki a MIDJ olasz cég felkérésére tervezte ezt az érdekes formavilágú széksorozatot.

Roberto Paoli üveghajlítási és műanyagöntési technikákra specializálódott az építészeti egyetemen Firenzében. Ez a tudás tette lehetővé számára, hogy olyan módszertani és technikai ismeretekre tegyen szert, amelyek később hozzásegítették saját formaterveinek elkészítéséhez. Ez a fiatal olasz dizájner hisz abban, hogy a funkcionalitásnak és a technológiának össze kell „olvadnia” ahhoz, hogy csodálatos és egyben praktikus bútordarabok szülessenek. A Pippi szék három változatban is megvásárolható, van bárszék, karfás és karfa nélküli széktípusa is.

A Pippi AP R_TS például egy acéllábbal ellátott, szövettel kárpitozott vagy műbőrrel is kárpitozható prémium bútordarab. Eredeti szerkezetét két hajlított fémcső alkotja, melyeket teljes egészében egyetlen, enyhén párnázott bevonat borít, ezzel is kiemelve a szék modern és elegáns vonásait. A kollekció rendkívül sokoldalú és személyre szabható, köszönhetően a széles színválasztéknak mind a szövet, mind a székek acéllábait tekintve. A Pippi kollekció darabjai egytől-egyig arra teremtettek, hogy beragyogják a zsúfolt tereket. Minőségi acélvázának köszönhetően strapabíró, és közkedvelt színeinek hála pedig, garantáltan a terek egyik legvidámabb bútordarabjává válhat. Közösségi terekbe is remek választás.

A Roberto Paoli által tervezett új Pippi kollekcióban bárszékek (Pippi H65 / H75 R_TS), székek (Pippi P R_TS, Pippi AP R_TS, Pippi S R_TS és fogas is van. A Pippi kollekció különböző székei mind egyedi élményt nyújtanak. Pippi kollekció 2019-ben elnyerte a Good Design Award díját, amivel a kollekció elemeit a világ tervezési színterének legjobb lakberendezési kellékei közé sorolta. 2021-ben pedig elnyerte a German Design Award díjat.

Felkeltettük érdeklődését? Jöjjön el hozzánk vagy, tekintse meg a további bútorainkat is! Prémium minőségű, olasz design bútorok színes választékával várjuk. Kérdéseivel bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat, vagy ha inspirációra volna szüksége, látogasson el bátran Instagram oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

MJ/Pippi

Anyag:

lábak: fém, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top