KERESÉS

Form bárszék

Unja már a hagyományos kinézetű bárszékeket? Olyan széket keres, amely alkalmas akár kinti és benti használatra is? Irtózik a textillel bevont székektől, mert azok hamar koszolódnak? Ha ezekre a kérdésekre a válasza igen, akkor a Form bárszék ideális választás az Ön számára.

Valami érdekesre vágyik? A Form bárszék izgalmas formatervével vonzza a tekinteteket.

Unja már a hagyományos kinézetű bárszékeket? Olyan széket keres, amely alkalmas akár kinti és benti használatra is? Irtózik a textillel bevont székektől, mert azok hamar koszolódnak? Ha ezekre a kérdésekre a válasza igen, akkor a Form bárszék ideális választás az Ön számára. A modern stílust remekül képviseli a formaterve. Letisztult, egyszerű, de mégis izgalmas. Ilyet biztosan nem fog látni minden otthonban vagy vendéglátóhelyen és bárban!
 
A szék egy krómozott, kör alakú talpon áll, amely megfelelő stabilitást ad neki. A kör alakú talpból nyúlik ki a bárszék egyetlen fém lába, amelyen helyet kapott az izgalmas ülőfelület. Az ülőfelület és az alacsony háttámla egyben van, strapabíró műanyagból készült. A háttámlán található lyuk segíti a bárszék könnyebb mozgatását. Az ülőfelület meghosszabbított, lelógó részén található a lábtartó.
 
A bárszék lábának egy része olyan műanyagból van kialakítva, amelyből az ülőfelületet is készült. A műanyagnak köszönhető ez a szék használható bel- és kültéren egyaránt. A Form bárszék időtálló és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. A szék magassága az ülőfelület alatt megbúvó kar segítségével állítható. Ez a modern csoda igény szerint választható színekben kapható, hogy tökéletesen alkalmazkodjon az Ön igényeihez.
 
Ha szereti a modern, absztrakt művészetet, az érdekes formaterveket akkor ez a bárszék Önnek készült!

Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív darab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollégáinkat! Látogasson el a Facebook oldalunkra és tekintse meg a legújabb lakberendezési ötleteinket!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Compar/ form

Méret SZxHxM [mm]:

L46xP45xH56/82

Szín:

hamu szürke vagy fekete tűzálló poliuretánnal., narancssárga, Ülés fehér, vörös

Típus:

design, Modern bárszék

Back to Top