KERESÉS

Mila bárszék

A Mila bárszék is egy ilyen, sokoldalú bútordarab. Ez a bárszék egy kör alapú talpon áll, amely stabil alapot nyújt a széknek. A kör alakú talpból nyúlik ki a bárszék egyetlen fémből készült lába, amelyen egy háromszög alakú lábtartó gondoskodik a láb megfelelő pozíciójáról.

A modern stílus és a természetes fa színek keveredése adja Mila bárszék elegáns megjelenését.

A modern stílus és az otthoni bárpult egyre nagyobb divat napjainkban. Sokan szeretik a letisztult, egyszerű és praktikus bútorokat, amikkel nincs nagy gond. Ennek a stílusirányzatnak az egyik pozitív tulajdonsága, hogy szinte bármely lakberendezési stílussal is kompatibilisek lehetnek. A Mila bárszék is egy ilyen, sokoldalú bútordarab. Ez a bárszék egy kör alapú talpon áll, amely stabil alapot nyújt a széknek. A kör alakú talpból nyúlik ki a bárszék egyetlen fémből készült lába, amelyen egy háromszög alakú lábtartó gondoskodik a láb megfelelő pozíciójáról. Bár nem karfás, kialakítása mégis kényelmes és biztos ülést tesz lehetővé a magasban 🙂
 
A bárszék magassága az ülőfelület alatt szolidan megbúvó kar segítségével állítható. Állítható magassága miatt megfelelő választás bárpulthoz vagy bárasztalhoz is. Az ülőfelület és a háttámla egységet alkot és jól párnázott. A háttámla hátsó részén fa borítás található, canaletto dió vagy szürke tölgy furnérozott fából. A kárpit és a fa színe a vásárló igénye szerint, a megadott színpalettából választható ki. A természetes fa színe és például a műbőr vagy a bőr kárpit harmonikus, elegáns egységet alkot.

Válassza a stílusos Mila bárszék kényelmét és élvezze a természetes fa színeket!

Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív darab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat!Lakberendezési tippjeinket megtekintheti az Instagram oldalunkon!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Compar/ mila

Méret SZxHxM [mm]:

260/268 Ø40xH59/83

Típus:

design, Modern bárszék

Back to Top