KERESÉS

Gaia relax kanapé

A Gaia relax kanapé párnázott háttámlája miatt nagyszerű komfortérzetet nyújt. Felemelhető lábtartója pedig igazán praktikussá teszi ezt a kanapét, hiszen, amikor nincs szüksége rá, könnyedén és gyorsan lehet lehajtania azt. Ezután máris egy hagyományos formájú ülőalkalmatosságot kapunk.

Biztosan ismeri az érzést, mikor egy hosszú nap után minden vágya az otthonában kipihenni az aznapi fáradalmakat és csak relaxálni.

A nappali kiváló hely erre, valamint az egyik legfontosabb része a lakásnak, hiszen a barátokkal töltött idő java része itt zajlik, ha elhívjuk őket otthonunkba. Továbbá itt élhetjük ki leginkább kreativitásunkat, játszhatunk a színekkel és formákkal is a lakberendezés során. A Gaia relax kanapé párnázott háttámlája miatt nagyszerű komfortérzetet nyújt. Felemelhető lábtartója pedig igazán praktikussá teszi ezt a kanapét, hiszen, amikor nincs szüksége rá, könnyedén és gyorsan lehet lehajtania azt. Ezután máris egy hagyományos formájú ülőalkalmatosságot kapunk.

Az elegáns és modern Gaia kanapé választható folttaszító impregnált szövet, ecobőr, bőr vagy kombinált változatban is, így biztosan mindenki megtalálja az otthonához leginkább illő darabot. Ezt a kanapétípusunkat is többféle változatban lehet rendelni. Széles színskálájának köszönhetően maximálisan beillesztheti nappalijába.

A Gaia relax kanapé elegáns fém lábai miatt nem csak stílusos, de a takarítást is könnyebbé teheti, hiszen a padló az ülőalkalmatosság alatt is gyorsan, könnyedén tisztítható.

Ez a relaxkanapé elérhető sarokkanapé változatban is. Amennyiben további kérdése lenne a termékkel, színválasztékkal vagy egyes modellekkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse szakértő kollégáinkat elérhetőségeinken vagy Facebook oldalunkon!

Lehúzható huzat: nem
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: nem

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Egoitaliano / Gaia

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

Letöltés

Szín:

több színben

Típus:

Modern relax ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top