KERESÉS

Újdonság

Stefanie relax kanapé

A Stefanie relax kanapé egy elegáns és modern kanapétípus. A vintage lábakkal tökéletes kiegészítője lehet egy modern otthon és nappali lakberendezés tárgyaként. Több szín közül választhat akár a folttaszító impregnált szövetre, ecobőrre, bőrre vagy épp kombinált anyagra esik a választása.

Az álomotthon mindenkinek mást jelent. Mindenki egyedi igényekkel rendelkezik az élet számos területén, nincs ez másképp a lakóteret illetően sem.

A Stefanie relax kanapé biztosítja az álomotthon kényelmét. Ez a termék ugyanis egy modern olasz ülőgarnitúra, amely rendelhető relax funkcióval is. Ráadásul egy elegáns és modern kanapétípus. A vintage lábakkal tökéletes kiegészítője lehet egy modern otthon és nappali lakberendezés tárgyaként. Több szín közül választhat akár a folttaszító impregnált szövetre, ecobőrre, bőrre vagy épp kombinált anyagra esik a választása.

Ahogy egy esküvő, az otthon tervezése is hosszú folyamat, hiszen számos stílus mellett dönthetünk akár a konyha, a hálószoba vagy a nappali tervezése van soron. Minden apró részletnek passzolnia kell egymáshoz, hogy a bútorok, az egyes elemek, az anyagok és a színek harmonizáljanak egymással, így alkotva egy tökéletes összképet. A nappali fontossága talán nem újdonság, itt fogadjuk a vendégeinket, barátainkat, családtagjainkat.

A nappalit illetően elmondhatjuk, hogy itt nagy szerepet játszik a kanapé. De ebben a lakótérben is szintén mindenkinek más elképzelése van; legyen kényelmes, kihúzható, pihentető, különleges, érdekes és dizájnos, és még sorolhatnánk a listát. Széles kanapé kínálatunkban biztosan mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet otthonához, stílusban és színben is.

A Stefanie relax kanapé, biztosítja a pihenés élményét állítható lábtartójának köszönhetően, így nemcsak a szép külső, de a speciális funkció is elnyeri majd mindenki tetszését, ha pihenésre vágyik.

Amennyiben kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse fel kollégáinkat akár a Facebook oldalunkon is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

E/ stefanie

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern relax ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top