KERESÉS

Ilaria relax kanapé

Tapasztalja meg Ön is a fenséges kényelem érzését az Ilaria relax kanapé által! Ez az ülőgarnitúra-típus rendelhető hagyományos és relax funkcióval is. Utóbbi egy új szintre emeli a komfort fogalmát, hiszen beépített motorja segítségével mindössze egy mozdulattal manuálisan vagy elektromosan meghosszabbíthatja a kanapé háttámláját.

Hosszú, fárasztó nap a munkahelyen, majd hazaérve főzni, takarítani, ellátni a napi teendőket? Biztosan Önnek is ismerős ez a körforgás.

Mindemellett viszont nem szabad elfeledkezni a pihenésről sem, hiszen feltöltődve, tele energiával bizony a napi rutin teendők is gördülékenyebben mennek. Pontosan emiatt nem utolsó szempont az, hogy milyen bútorokat választunk otthonunkba. A Monte Grappa Mobili immár sok éve forgalmaz Magyarországon kiváló minőségű, kizárólag Olaszországban tervezett és gyártott bútorokat, így átadva az egyedi stílust és kimagasló minőséget. Tapasztalja meg Ön is a fenséges kényelem érzését az Ilaria relax kanapé által! Ez az ülőgarnitúra-típus rendelhető hagyományos és relax funkcióval is. Utóbbi egy új szintre emeli a komfort fogalmát, hiszen beépített motorja segítségével mindössze egy mozdulattal manuálisan vagy elektromosan meghosszabbíthatja a kanapé háttámláját. Sőt, ha kedve tartja, a lábtartó részt is felemelheti, mellyel garantált a kikapcsolódás otthonában.

Az Ilaria relax kanapé 64-féle elemből, különböző méretekben összeállítható, így nappalija méreteihez igazíthatja az ülőalkalmatosságot, emellett a kanapé kárpitozását választhatja akár folttaszító impregnált szövetből, ecobőrből, bőrből, illetve ezeket kombinálhatja is. Mindegyik anyag esetén több szín áll rendelkezésére a választáshoz, hogy a vásárolt kanapé majd igazán tükrözze az otthona stílusát. Tömörfa lábai sötét dió vagy wenge színben választhatóak.

Amennyiben tanácsra lenne szüksége a választáshoz, kérje szakértő kollégáink segítségét elérhetőségeinken, vagy keresse fel Instagram oldalunkat további inspirációkért!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

E/ilaria

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern relax ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top