KERESÉS

Matt relax kanapé

Eredeti és kifinomult elegancia, ez jellemzi a Matt relax kanapé terméket, amely minden helyiségben pihentető légkört teremt. A modell polírozott, rozsdamentes acél talppal és keményfa talppal is kapható, vízbázisú festékkel színezve, wenge, dió vagy sötétdió színekben.

Eredeti és kifinomult elegancia, ez jellemzi a Matt relax kanapé terméket, amely minden helyiségben pihentető légkört teremt.

A modell polírozott, rozsdamentes acél talppal és keményfa talppal is kapható, vízbázisú festékkel színezve, wenge, dió vagy sötétdió színekben. A letisztult, minimalista formák kedvelőit biztosan elbűvöli majd a képeken látható Matt relax kanapé, melyet 63 különböző elemből válogathat össze. Ennek segítségével tetszés szerinti hosszúságot és formát lehet elérni, egyedivé tehető vele a nappali vagy a dolgozószoba. Egyszínű bőr és szövetek sokaságából választhatja ki az anyagot és a színt, sőt, akár kombinálhatja is a kárpitozás anyagait. A kanapé különlegessége még az egyedi, tűzéssel dekorált megjelenése is.

Az ülőfelület, a karfák, a deréktámaszok, hát- és fejtámlák poliuretánhabból készülnek, a bútort összetartó keretet pedig keményfa, rétegelt lemez és forgácslemez együttese teszi igazán ellenállóvá. Ráadásul a Matt relax kanapé elérhető relax változatban is, mely a tökéletes pihenés és kikapcsolódás élményét nyújtja otthonában, mindössze egy gombnyomással. A beépített elektromos motort a karfánál elhelyezett gombokkal tudja irányítani, ami a meghosszabbítható fejtámláért és a kinyitható lábtartóért felelős. Kétféle lábmegoldása, feszes ülése és állítható fejtámlái vannak, továbbá a bútor választható sarokkanapé verzióban is.

A kiemelkedően időtálló minőséget az olasz tulajdonban lévő, sok-sok éve Magyarországon is megtalálható Monte Grappa Mobili és a kiváló olasz tervezés, illetve alapanyagok biztosítják. 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot vagy ötletekért, inspirációért látogasson el Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

E/matt

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

gyártó Egoitaliano, Modern relax ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top