KERESÉS

VENTAGLIO szék

Alapanyagát tekintve újdonság, hogy a Ventaglio szék a alapanyag juhar, ami híres kopásállóságáról és szívósságáról. Így lehetővé teszi, hogy terhelhető és tartós bútordarab legyen ez a szék. Festett kivitelben és lakkozott favázzal is kérhetjük, illetve a kárpitozás is több különféle szövettel valósítható meg.

Sok család életében az étkező nem csak az ebédek lebonyolításának helyszínéül szolgál, hanem a családi megbeszélések központi helyszíne is.

Emellett az étkező stílusát, berendezését nagyban befolyásolja az is, hol helyezkedik el a lakásban. Mégis az étkező kiválasztásánál az egyik legfontosabb, hogy jól gondoljuk át az étkező helyét. A klasszikus bútoroknak kicsit több helyre és térre van szüksége. Nem lehet őket egybezsúfolni, mert úgy nem mutatnak. Kell hagyni elegendő helyet a székek ki- és betolásához, illetve biztosítani kell, hogy kényelmesen elférjünk az asztalnál és a székek mögött is. Így lesz az étkezőasztal mellett eltöltött idő kellemes és jó hangulatú. Alapanyagát tekintve újdonság, hogy a Ventaglio szék a alapanyag juhar, ami híres kopásállóságáról és szívósságáról. Így lehetővé teszi, hogy terhelhető és tartós bútordarab legyen ez a szék. Festett kivitelben és lakkozott favázzal is kérhetjük, illetve a kárpitozás is több különféle szövettel valósítható meg.

Ennek a széknek is kétféle változata van, hiszen kérhető karfával és karfa nélkül is. A szék karfa nélküli változatának méretei: szélessége 45 cm, mélysége 52 cm, magassága 91 cm, ülésmagassága 50 cm. A karfás szék méretei: szélessége 57 cm, mélysége 55 cm, magassága 91 cm, ülésmagassága 50 cm, karfamagasság 67 cm.

A Ventaglio szék háttámlája favázas, aminek alsó részén egy díszítő sor található.

Kérdés esetén keresse fel kollégáinkat, akik várják Önt személyesen vagy telefonon is! Továbbá érdemes követni az Instagram profilunkat is!

szélesség x mélység x magasság x ülésmagasság cm

102/S karfa nélkül: 45x52x91x50 cm
102/A karfával:57x55x91x67x50 cm

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

102/A, EP/102/S

Anyag:

juharfa

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

A szék karfa nélküli változatának méretei: szélessége 45 cm, mélysége 52 cm, magassága 91 cm, ülésmagassága 50 cm. A karfás szék méretei: szélessége 57 cm, mélysége 55 cm, magassága 91 cm, ülésmagassága 50 cm, karfamagasság 67 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top