KERESÉS

Olga szék

A közepesen kemény bükkfa alapanyag lehetővé teszi, hogy terhelhető és tartós bútordarab legyen az Olga szék, amit festett kivitelben és lakkozott favázzal is kérhetünk. A kárpitozás több különféle szövettel valósítható meg.

Az Olga szék nevével ellentétben inkább az angol klasszicista bútorstílus felé húz.

A bútortestek a klasszicizmus formavilágát alapul vevő, diszkrét vonalakra építkező, tagolt szerkezet. Jellemzőek a karcsú, lefelé keskenyedő bútorlábak, a sötét, vörösbarna alapszínek. Jellegzetes karfa kialakításuk az Olga szék esetében is tetten érhető. A közepesen kemény bükkfa alapanyag lehetővé teszi, hogy terhelhető és tartós bútordarab legyen az Olga szék, amit festett kivitelben és lakkozott favázzal is kérhetünk. A kárpitozás több különféle szövettel valósítható meg.

Ennek a széknek kétféle változata is van, hiszen kérhető karfával és karfa nélkül is. A szék karfa nélküli változatának méretei: szélessége 49 cm, mélysége 57 cm, magassága 92 cm, ülésmagassága 50 cm. A karfás szék méretei: szélessége 56 cm, mélysége 64 cm, magassága 92 cm, ülésmagassága 50 cm, karfamagasság 65 cm.

A háttámlája kárpitozott, illetve a háttámla fa keretén belül lehet nádazott, úgynevezett bécsi hálós háttámlája is. Ez a termék tipikusan alkalmas arra, hogy szép kárpitozással ügyfélvárók ülőalkalmatossága legyen, ahol a hosszabb várakozási idő is kényelmesen telik.

Ma már az is elfogadható, hogy egy étkezőasztalnál elhelyezett 8 darab szék 2 darabonként teljesen más szövettel legyen kárpitozva, hiszen az egységes képet sokszor a formájuk adja meg.

Kérdés esetén keresse fel kollégáinkat, akik várják Önt személyesen vagy telefonon is! Továbbá érdemes követni az Instagram profilunkat is!

szélesség x mélység x magasság x ülésmagasság cm

106/S Olga bécsi háló (háttámla) karfa nélkül: 49x57x92x50 cm
105/A Olga  karfával: 56x64x92x65x50 cm

klasszikus_szinmintak.pdf

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

105/A, EP/106/S

Anyag:

bükkfa

Szín:

lakkozással és festéssel, választható különböző kárpittal

Típus:

Klasszikus szék

A szék karfa nélküli változatának méretei: szélessége 49 cm, mélysége 57 cm, magassága 92 cm, ülésmagassága 50 cm. A karfás szék méretei: szélessége 56 cm, mélysége 64 cm, magassága 92 cm, ülésmagassága 50 cm, karfamagasság 65 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top