KERESÉS

Bowie franciaágy

A Bowie franciaágy hatalmas fejtámlával rendelkezik, mely az ágy szélein picit túlnyúlik. A fejtámla XL-es változatban is kérhető, mely jóval túlnyúlik az ágy szélein, így segít abban, hogy a plusz – az ágy oldalához rögzíthető elemek – egységes kinézetet alkossanak az ággyal.

A Bowie franciaágy letisztult kialakításával a nemes egyszerűség mintapéldája.

A Bowie franciaágy hatalmas fejtámlával rendelkezik, mely az ágy szélein picit túlnyúlik. A fejtámla XL-es változatban is kérhető, mely jóval túlnyúlik az ágy szélein, így segít abban, hogy a plusz – az ágy oldalához rögzíthető elemek – egységes kinézetet alkossanak az ággyal. Ezek az ívelt, fémből készült elemek nagyon praktikusak, hiszen éjjeliszekrényként, de akár a keret körül mozgatható reggeliző asztalként is szolgálhatnak. Ezek a szerkezetek, ha többet vásárolunk belőlük és párnát teszünk rájuk, akár az ágy végére is tehető ülőalkalmatosságok lehetnek.

A Bowie franciaágy rendelhető ágyneműtartóval vagy anélkül is. Az ágyneműtartóba kérhetünk egy tárolást segítő, huzatszerű táskát is, melynek köszönhetően az apró porcicáktól sem kell tartanunk. Az ágy lába szögletes vagy lekerekített formában is kérhető, 4-4 színváltozatban. Sőt, helyettük fémsín lábat is választhatunk, mely kiemeli az ágy alsó részét, ami ebben a változatban vékonyabb is. Az ágykeret körül mozgatható elemek ehhez a változathoz is használhatók.

Az ágy háromféle ágyráccsal rendelhető. A Bowie ágy abból a szempontból is praktikus választás, hogy lehúzható és mosható szövettel rendelkezik, így az esetleges foltok sem fogják örökké az ágy szövetjét díszíteni. A Monte Grappa Mobili óriási szövetválasztékot kínál, így biztosak lehetünk abban is, hogy megtaláljuk a számunkra tetsző színt.

Az ágy a következő méretű matracokhoz választható 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

További információkért keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Általános információk az ágyakról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül,
  • választható lábak
  • ágykeret emelő szerkezet (clean up system),
  • 3-féle ágyrács
  • lehúzható, mosható szövetek
  • óriási szövetválaszték

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/bowie

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern kárpitos ágy

Back to Top