KERESÉS

Cloud szék

A Cloud szék felhőszerűségét nem csak kényelmének köszönheti. Lekerekített formái és belül redőzött háttámlája is egy felhőre hasonlító kinézetet biztosítják számára. A Rose és a Lois székhez hasonlóan háttámlája egy kicsit a szék oldalára is leér, így átöleli hátunkat, jobban illeszkedik testünk vonalához.

A Cloud szék olyan kényelmes, hogy rajta ülve úgy érezhetjük magunkat, mintha tényleg egy felhőn lennénk.

A Cloud szék felhőszerűségét nem csak kényelmének köszönheti. Lekerekített formái és belül redőzött háttámlája is egy felhőre hasonlító kinézetet biztosítják számára. A Rose és a Lois székhez hasonlóan háttámlája egy kicsit a szék oldalára is leér, így átöleli hátunkat, jobban illeszkedik testünk vonalához. Az említett székektől abban különbözik, hogy háttámlája nem egy lekerekített rész csupán, hanem egy a kanapék fejtámlájához hasonló rész is elhelyezkedik a tetején. Ennél a résznél a háttámla egy vízszintes varrással két részre van osztva. Ennek hatására a redőzés megszakad és a felső részen újrakezdődik, de csak kisebb felületen. A felső részt csak a varrás teszi olyanná, mintha külön helyezték volna rá a háttámlára, melynek hátsó oldalát nézve láthatjuk, hogy egy egészet alkot a felső résszel. Amiatt pedig egyáltalán nem kell aggódni, hogy a Cloud szék valóban felhőként viselkedne és nem elég stabil.

A Cloud szék kapható karfa nélküli és karfás változatban is. A karfákkal színben is rájátszhatunk a még felhősebb kinézetre, hiszen azok is lekerekítettek. Ám, egy körasztal mellett sok ilyen szék inkább virágra emlékeztet. Minden a fantáziánkra van bízva!

Még különlegesebbé tehetjük ezt a széket, ha az ülőrészt és háttámlát különböző színekkel kérjük. Sőt még a kéder színválasztásával is jól kihangsúlyozhatjuk a “felhő” széleit, vagy más módon egyedivé tehetjük a terméket.

Ha Ön is egy felhőn szeretné magát érezni az étkezőjében üldögélve, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha pedig további inspirációkat is szívesen megtekintene, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Natisa/Cloud

Anyag:

lábak: fa ülőfelület: bőr, szövet, textilbőr

Típus:

Modern székek

Back to Top