Olasz dizájn, olasz minőség = Monte Grappa Mobili

Az olasz tulajdonban lévő Monte Grappa Mobili több mint 10 éve forgalmaz Magyarországon kizárólag Olaszországban tervezett és gyártott bútorokat, közvetítve a stílust és a kimagasló minőséget.

Tudjuk, hogy hazánkban sokan és gyakorta hangoztatják, hogy Olaszországban gyártott és minőségi bútorokat forgalmaznak, de a mi cégünkben senkinek nem kell csalódnia. Azokkal a sok éves múlttal rendelkező vállalatokkal van kapcsolatunk, akik elismertek, megbízhatóak és valóban ott vannak az olasz dizájn élvonalában. Egyedülállóak vagyunk abban is, hogy mindenféle stílus megtalálható és megtekinthető budapesti bemutatótermünkben, ahol barátságos hangulat és kedves, segítőkész kiszolgálás várja Önt! Olasz dizájn, olasz minőség = Monte Grappa Mobili

Küldetésünknek érezzük, hogy a vásárlás teljes menete alatt elégedettek legyenek ügyfeleink, és a nálunk vásárolt bútorokban mindenki hosszú évekig örömét lelje. Nem csak azért, mert az olasz design méltán vált népszerűvé az egész világon, hanem mert ezekben a bútorokban az esztétika és a funkcionalitás hosszan tartó kiváló minőséggel is ötvöződik.

Most bemutatunk néhány nagy és neves olasz gyártót

a több mint 20 partnerünk közül, akik a Monte Grappa Mobili széles termékkínálatát biztosítják és elérhetővé teszik az olasz életérzést.

Tomasella

Luigi Tomasella a múlt újraértelmezésével alkotta meg a jövő bútorgyártását 1948-ban. A cég azóta az olasz bútorgyártás vezető márkájává és bútorgyárává vált. Az innováció, a hagyományok tiszteletben tartása biztosítja ennek az olasz családi vállalkozásnak, hogy régóta jelen legyenek a piacon. Ma a Tomasella egy 100 000 négyzetméteren elterülő cég, amely elkötelezett a modern és kortárs bútorok és kiegészítők gyártása mellett, egyensúlyt teremtve a régi hagyományok, a technológiai és a kreatív innováció között. Ha ezt a márkát választjuk, akkor a kompozíciók maximális modularitása, a tervezés precízsége, az esztétikus részletek és az új anyagok, esszenciák és felületek folyamatos fejlődése mellett készült termékeket választjuk.

Luigi Tomasella a múlt újraértelmezésével alkotta meg a jövő bútorgyártását 1948-ban. A cég azóta az olasz bútorgyártás vezető márkájává és bútorgyárává vált.

Tonin Casa

Az 1975-ben alapított Tonin Casa egy olyan olasz márka, amely az elegancia és a bútoripari innovációk összességét jelenti. A szenvedély, a mesterségbeli tudás, a funkcionalitás és a design szektor új trendjeinek szintézise jelenik meg minden általuk gyártott termékben. A Tonin Casa egyet jelent a 100%-ban Olaszországban készült termékek és az olasz dizájn szépségével. Olyan bútorokat vihetünk haza, ha ezt a márkát választjuk, amelyekre jellemző a minőség, a részletekre való odafigyelés és a hamisítatlan olasz ízlés. A Tonin Casa termékek a rendkívüli gondossággal megválasztott anyagok minőségéből születnek, hogy folytassák a tapasztalatból, szenvedélyből, inspirációból és kreativitásból fakadó bútorgyártási hagyományokat. A szakértő kézművesek munkája keveredik a kortárs olasz design innovációjával, hogy eredeti és egyedi kollekciókat hozzon létre, az időtlen elegancia összetéveszthetetlen stílusával.

Az 1975-ben alapított Tonin Casa egy olyan olasz márka, amely az elegancia és a bútoripari innovációk összességét jelenti.

Felis

A cég, a maga 30 éves múltjával viszonylag fiatalnak számít az olasz bútorpiacon. 2021 januárjában a cég vadonatúj gyárba költözött és több mint 35 ezer négyzetméteren gyártja a termékeit. A Felis cég filozófiájának három alapkoncepciója van: elegancia, dizájn és funkcionalitás. Ennek köszönhetően a legújabb generációs megoldások és technológiák találkoznak a kézműves gyártási folyamatokkal. Így az anyagok, a mechanizmusok, a kidolgozások tekintetében is egyre magasabb minőségére törekszenek. Teszik mindezt azért, hogy a kényelem határait folyamatosan újradefiniálhassák. A kárpitok és a kárpitozott bútorok világában pedig szinte verhetetlenek.

A Felis cég filozófiájának három alapkoncepciója van: elegancia, dizájn és funkcionalitás.

Samoa

A SAMOA olasz gyártó 1989 óta gyárt kézműves kanapékat. A cég három, 25 000 négyzetméter alapterületű, korszerűen felszerelt telephelyen végzi tevékenységét. Elsősorban a kanapé és az ágyak képezik a termékkörüket és folyamatosan fejlődő, társadalmi igényekhez igazodó kanapékat hoznak létre. Ezek a termékek ötvözik a funkcionalitást, a dizájnt, a praktikumot és a gazdaságosságot. A SAMOA nagy figyelmet fordít az új megoldások keresésére, kezdve a termék formáitól és funkcionalitásától, az anyagokon át a szövetek vagy bőrök kombinációjáig. A prototípusokat úgy készítik el, hogy szigorú teszteknek vetik alá őket a megbízhatóság és a tartósság biztosítása érdekében, mindig ügyelve az esztétikai ízlésre.

A SAMOA olasz gyártó 1989 óta gyárt kézműves kanapékat.

Természetesen a gyártók sora itt még nem ért véget! Említhetnénk az ultramodern dizájnjáról híres Egoitaliano céget, vagy a Bianchini névhez szorosan köthető modo10 vállalatot. Vagy a gyerekszobák és gardróbok gyártásában élenjáró ZG Mobili-t.

Termékpalettánkról nem hiányozhatnak a konyhabútorok, nappali bútorok, étkező bútorok, hálószoba bútorok, gyerekszoba bútorok, kárpitozott bútorok, ülőgarnitúrák és kanapék. Magánszemélyeken kívül természetesen cégeket is kiszolgálunk, termékpalettánkban szerepel üzletberendezés, hotelberendezés és irodabútor is. Jöjjön el bemutatótermünkbe, ha fontos Önnek az olasz minőség és a dizájn!