KERESÉS

Abbracci moduláris kanapé

Az Abbracci moduláris kanapé lány vonalai, valamint az ülőrész formáját követő ötletes geometrikus varrások hozzáértő, mesteri kézügyességről tanúskodnak. A párnázott háttámla -arányai révén- stílusos egységet alkot a karfákkal.

Az Abbracci moduláris kanapé, kecses fémlábain állva, páratlan eleganciát és stílust teremt bármilyen enteriőrbe, lenyűgöző megjelenést biztosítva.

A gyártó, Franco Ferri Italia a legmagasabb minőségű anyagokat választja, gondosan kiválogatva a kárpitozáshoz használt prémium bőröket. Ezek a természetes bőrök, sajátos szemcséikkel, erekkel, színárnyalatok változásaival, valamint egyéb természetes mintázataikkal nem csupán a bőr teljes eredetiségét és értékét bizonyítják, hanem egyedülálló textúrát és karaktert is adnak minden egyes kanapénak. Amennyiben bőrből készült kárpitot választ, kiemelten fontos, hogy különös odafigyeléssel járjon el a bőrfelület tisztításakor.

A helytelen tisztítási módszerek alkalmazása roncsolhatja a bőr állapotát és csökkentheti annak élettartamát. Kérjük, hogy mindig lágy, nedves ronggyal törölje le a felületet, és kerülje az erős vegyi anyagok használatát! Így megőrizheti kanapéja kifogástalan megjelenését és minőségét. Ügyeljen arra is, hogy a kanapé ne kerüljön közvetlen napfény vagy hőforrások közelébe, mivel ezek károsíthatják a bőr színét és rugalmasságát.

Az Abbracci moduláris kanapé így nemcsak kényelmes és stílusos választás, hanem hosszú távú értéket is képvisel, hozzájárulva otthona eleganciájához.

Ha folt kerül a kanapéra, azt azonnal távolítsa el, hogy elkerülje az állandó elszíneződést. Emlékezzen arra, hogy a bőr egy természetes anyag, amely idővel „érik” és változik, ezért a rendszeres és megfelelő ápolás különösen fontos a hosszú távú megjelenés és komfort érdekében. Továbbá, a világos és sötét színek kombinációjának használatát sem javasoljuk. A sötét színű részek befoghatják a világosabbakat, ami elszíneződést okozhat, ezáltal befolyásolva a kanapé esztétikáját.

Gyártói oldal További információért, elérhetőségeink bármelyikén örömmel állunk rendelkezésére!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Szerkezet:

Fűz, bükk, furnér

Töltet:

Különböző sűrűségű, környezetbarát poliuretán hab

Huzat:

Bőr, textil és mikroszálas anyag

Láb:

Műanyag

Back to Top