KERESÉS

Színes klasszikus konzolasztalok

A Színes klasszikus konzolasztalok H616 igazán merész és ütős termékek, amelyek esetében a vásárló választhatja ki a színt vagy a lakkozást vagy a festett kivitelt. A magas és karcsú, ívelt asztallábak egyszerű kialakítása miatt az egész termék nagyon kellemes a szemnek.

A Színes klasszikus konzolasztalok provence-i stílusú fiókos konzolasztalok, amelyeken a 18. századi francia stílushatások nyomai fedezhetőek fel.

A Színes klasszikus konzolasztalok H616 igazán merész és ütős termékek, amelyek esetében a vásárló választhatja ki a színt vagy a lakkozást vagy a festett kivitelt. A magas és karcsú, ívelt asztallábak egyszerű kialakítása miatt az egész termék nagyon kellemes a szemnek. A franciarózsaszín kidolgozás olyan kifinomultságot ad ezeknek a konzolasztaloknak, hogy azok megvilágítják az egész környezetet, amelyben elhelyezték őket. A képen látható színűk elég csajos

Tudta-e, hogy eredetileg a konzolasztalok is alapvetően kétlábúak voltak és a falnak támasztották őket? Ez a klasszikus kinézetű, de modern színekkel festett konzolasztalok mát négy lábbal rendelkeznek és önmagukban is biztos lábakon állnak. Tökéletes előszobákba folyosókra, de még egy tiniszoba fésülködőasztalaként is megállják a helyüket.

Méreteiket tekintve négyzetes és téglalap alakú asztallaposak lehetnek. Az asztallapjuk, akárcsak a termék többi alkatrésze íves vonalakkal rendelkezik. Az asztallapjuk esetében, itt a képen látható változattal meghagyták a fa színét és csak a terméktörzset festették be. Mindkét – a kisebb és a nagyobb – változat is egy fiókkal rendelkezik.

Ha kérdés vagy kérés merült fel a termékkel kapcsolatban? Ebben az esetben, azt javasoljuk, keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

EP/H616/F_H619/L

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

5 H. 78, cm. L. 50 P. 35, cm. L. 71 P. 37 H. 78

Szín:

több színből választható lakkozott vagy festett

Típus:

klasszikus fa konzolasztal

Back to Top