KERESÉS

Bianchini nappali bútorok

A Bianchini nappali bútorok bár luxus kategóriás termékek mégis moduláris megoldásokat kínálnak a vásárlók számára. Követik a legfrissebb trendeket és minden helyigénynek megfelelnek. A minőség nem luxus, de a luxus mindig minőség kell, hogy legyen.

A Bianchini nappali bútorok is olyan minőségi luxustermékek, amelyek eredeti és magas minőségű olasz dizájnbútorok.

A Bianchini nappali bútorok bár luxus kategóriás termékek mégis moduláris megoldásokat kínálnak a vásárlók számára. Követik a legfrissebb trendeket és minden helyigénynek megfelelnek. A minőség nem luxus, de a luxus mindig minőség kell, hogy legyen. A kifinomult és hangulatos árnyalatok Franco Bianchini dizájnjának összetéveszthetetlen stílusjegyei. Sajátjuk a legmodernebb technológiákkal kifejlesztett exkluzív felületek, amelyek nem színezik a fát, hanem kiemelik annak erezetét és árnyalatait, természetes módon díszítve a felületeket.

A kiválóság a folyamatos keresésben rejlik, ami a munka iránti szenvedély, a finom anyagok válogatása és a részletek finomítása. Ezek együtt határozzák meg azoknak a bútoroknak az értékét, amelyek túlmutatnak a divaton, és a kifinomult olasz életstílus kifejezőivé válnak.

A Bianchini nappali bútorok kollekcióit a tökéletesség ihlette.

A Bianchini nappali bútorok nagy termékcsaládja sokféle és sokszínű bútordarabokat kínál, többek között kanapékat, foteleket, szekrényeket és dohányzó asztalokat. Az egyik asztal lábai rácsosak, és szögletes formájú asztallappal rendelkezik, amit több méretben is lehet választani. A termékek modern stílusa abban rejlik, hogy aranyozott, félkörívű lábakkal is rendelkezhetnek. A kanapék és fotelek teljesen kárpitozottak és a szövetük mintásak is lehetnek. A szekrények lehetnek fiókosak és polcosak is, a polcrendszeres verzió kitűnő könyvek tárolására is.

A termékek félkör, szögletes, illetve ovális formájúak, amik fából készültek. A színválasztékuk is igen változatos, lehet kapni kékben, fehérben, szürkében, rózsaszínben és bézs színben is.

Amennyiben kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeinken! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Franco Bianchini

Anyag:

fa

Típus:

luxory

Back to Top